نه آن شیرم که با دشمن برآیم
مرا این بس که من با من برآیم
از این آتش چو دودم من سراسر
که تا چون دود از این روزن برآیم
منم طفلی که عشقم اوستاد است
بنگذارد که من کودن برآیم
(sm50) یا حضرت مولانا
نمایش نسخه قابل چاپ
نه آن شیرم که با دشمن برآیم
مرا این بس که من با من برآیم
از این آتش چو دودم من سراسر
که تا چون دود از این روزن برآیم
منم طفلی که عشقم اوستاد است
بنگذارد که من کودن برآیم
(sm50) یا حضرت مولانا
بگرد پیدا کن (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر که گوید کان چراغ دیدهها را دیدهام
پیش من نه دیدهاش را کامتحان دیدهام
گر چه او عیار و مکار است گرد خویشتن
از میان رخت او من نقدها دزدیدهام
پای از دزدی کشیدم چونک دست از کار شد
زانک دزدی دزدتر از خویشتن بشنیدهام
جمله مرغان به پر و بال خود پریدهاند
من ز بال و پر خود بیبال و پر پریدهام
من به ناخنهای خود هم اصل خود برکندهام
من ز ابر چشم خود بر کشت جان باریدهام
(sm50)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51) (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا باز خوبه اکبر 1 پست تشکر زده این دیگه صفره صفر (sm2)
بازم تفاهم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صفر قابل قبول تره ینی کلا با تشکر مشکل داره یک نه ولی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگه هر وقت تشکرات من برگشت منم تشکر میزنم (sm2)نقل قول:
مانند طفلی در شکم من پرورش دارم ز خون
یک بار زاید آدمی من بارها زایـــیـــــدهام
(sm1)
(sm50)
مردک خر پول خسیس (sm3) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
خسیس عمته(sm70)نقل قول:
اندک اندک می پرستان میرسند ... (sm50)
دختر چرا این وقت شب بیداری و داری با این الدنگها حرف میزنی اینها بیکارن تو مگه کنکور نداری(sm142)نقل قول:
کاشکی میومدی عمه منو میگرفتی ازین طریق منم به یه نون و نوایی میرسیدم (sm2) (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم میخوام ... (sm81)
بلانسبت همگی (sm2) چرا دارم ی هفته دیگه (sm81) خستم (sm74)نقل قول:
تو دادش milad771 هستی؟ چرا اینقد شبیهین؟من از هم تشخیصتون نمیدم (sm2) شما همونی هستی ک گفتی اولین کنسرتت مالِ محسنِ؟ قاطی میکنم (sm2)
شهرام ناظری - دل من رای تو دارد ... (sm74) ... (sm81) ... (sm1) ... (sm88)
سیبیلای شهرام ناظری تو ... آن موزیسین تمام شده و کچل
عمت چند سالشه؟(sm51)نقل قول:
چمدونم بستم تو راهم(sm2)
کریستی دل من رای تو دارد
سر سودای تو دارد
رخ فرسوده ی زردم
غم صفرای تو دارد ... (sm81)
ادم خسته اینجا پست میده (sm142)برو چایی دم کن من چایی میخوام(sm2)نقل قول:
من بچه اذربایجانم 20+10 پیر شدم(sm50)اره خودمم
کریستی سر من مست جمالت دل من دام خیالت
گوهر دیده نثار کف دریای تو دارد (sm81)
میلاد میام تمام سی دی های شجریان شهرام و هرچی خواننده ست میکنم تو .... اینقدر شعر ننویس یه بیت بسه(sm102)(sm102)
از درس خسته شدم (sm120) چایی دمه برو بریز واسه همه (sm2)نقل قول:
30 پیریه ؟ 40 اولِ جوونیه (sm59) خوشبختم (sm10)
دلت میاد ، تجاوز ، هاردکور ، اینجوری اصلا نمیتونم زیر دلم درد میگیره ، جون خودت تموم کن این بازی رو (sm54)نقل قول:
درس ولش ما مثلا مدرک گرفتیم چه شده الان دارم با مدرک فوق لیسانس کار پخش سیگار میکنم(sm120)تو این کشور فلک زده درس به دردی نمیخوره(sm3)نقل قول:
والا همه بهم میگن پیر شدی بیا زن بگیر(sm2)
جان خودم بسه یه بیت بنویس باید کل البوم بنویسی میره رو اعصابنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه ادامه بدی مجبورم رسول گلنار ببرم پستو(sm2)
ماشین پلاک تبریز 111 خیلی داری زر میزنی (sm2)
بی نظیره (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث ریدی ابم قعطه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اهل تبریز نیستم اهل اذربایجانغربی هستم(sm50)
ی بار میگی کنکور داری ی بار میگی درسو ولش تکلیف چیه (sm120) البته آره تا حد زیادی درسته (sm172)نقل قول:
آها از این نظر (sm70) برو زن بگیر پیر شدی (sm70)
(sm2)تاییدنقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی به این زن میده (sm2)(sm2)نقل قول:
30 سالشه (sm2)نقل قول:
همونی ک قراره ب تو زن بده (sm2) بچه مردمو به تمسخر نگیر (sm70)نقل قول:
درسو ولش حرف اخرم(sm2)نقل قول:
زن میخوام چکار فقط پول(sm50)
همین عمه خودت(sm2)نقل قول:
میدونی هر روز چقدر از این کیسها به تورم میخوره الدنگ(sm59)