استوری نیلوفر لاری پور و پخش برای اولین بار از دو قسمت از آهنگهای قدیمی شادمهر که هرگز پخش نشد چقدر زیبا بودن
نمایش نسخه قابل چاپ
استوری نیلوفر لاری پور و پخش برای اولین بار از دو قسمت از آهنگهای قدیمی شادمهر که هرگز پخش نشد چقدر زیبا بودن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر اشتباه نکرده باشم تا جایی که یادمه از تور کنسرت های آمریکا سال ۲۰۱۵ این ماجرای پلی بک شروع شد
در کل همه چیِ زندگی هنری شادمهر بعد از به دنیا اومدن ملینا کن فیکون شد (sm25)
امیدوارم ترانه خوبی داشته باشه(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه ممکنه قرار بدید(sm10)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من چی میگم تو چی میگی!!!من طرز فکرم چیه تو چیه!!!قضاوت به بقیه میسپاریم...حرف خاصی نمیمونه تعطیل تر از این حرف هایینقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فکر کنم موزیک ویدیو جدید باشهنقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط fdd [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از ته چاه... قعرِ چاه، اونم ناجور!(sm178)
بعید میدونم نیلوفر لاری پور اهنگ کامل پخش کنه
گفت یه قسمتی رو شاید پست کنم در آینده
به به چه ملودی قشنگی داشت آهنگی که نیلوفر پخش کرد البته گفت این متنو همینجوری شادمهر از خودش خونده که روی ملودی قرار بگیره قرار بوده ترانه ی اصلی رو نیلوفر رو ملودی بنویسه .... فقط خواستم بگم تمام حرفای این چند وقت توی این ویس که نیلوفر پخش کرد نمایان شد آیا اون شادمهر شادمهر بود که حتی ما منتقداشم برای همون چند ثانیه تنمون لرزید یا شادمهر یخ زدم و جنگ دلم؟؟؟؟؟