خوب شما اون موقع نبودی با هر بار رفرش انجمن کم کم 5 تا تاپیک جدید میومد بالا اخبار روز اینجا بود الان یه تاپیک میزنی 1 ماه بعد بیا همون هنوز سر جاشه (sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
خوب شما اون موقع نبودی با هر بار رفرش انجمن کم کم 5 تا تاپیک جدید میومد بالا اخبار روز اینجا بود الان یه تاپیک میزنی 1 ماه بعد بیا همون هنوز سر جاشه (sm59)
سهیل جان شما شروع کننده این تاپیک بودین و محسن پاتوقش اینجا بود اون تنهاس اینجا شما هم که مطلق نیستین...
ایول این همه کار کردم با دکمه ها اینو دیگه نزده بودم پیش خودم گفتم خدایا اینا چجوری مخفی میکنن بازم ممنون که گفتی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اول من زدم سهیل اومد اسکی کرد تاپیک چت روم من رفت زیر (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایکیویی دیگه بعدشم برو تو اپلود بوی بزن به ازای دانلود بهت پول هم میده این اپلودرای دیگه که میزنی نمیدونم پول میدن بهت یا نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نع بابا لندکروز مگه خریده(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکار دیگم بکنی تو یه چنل بزن امار ممبرات میره بالا
هر هفته یه ماشین زیر پاشه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این که می خواست رستوران بزنه چه شد اخرش(sm2)نقل قول:
کفی سازلار واردا...(sm59)