از شنبه دهنمون سرویسه ! ! ! ..........فقط باید عکس شمال لایک کنیم ...............همین الان یهویی تو ترافیک ............همین الان یهویی لب دریا .............همین الان یهویی زهر مار .............
نمایش نسخه قابل چاپ
از شنبه دهنمون سرویسه ! ! ! ..........فقط باید عکس شمال لایک کنیم ...............همین الان یهویی تو ترافیک ............همین الان یهویی لب دریا .............همین الان یهویی زهر مار .............
کلا همه چیز گوش خوارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما بریم پارک آب آتش ببینیم دنیا دست کیه (sm111)
فعلا بای شب شایدشلوغ شه اینجا(sm120)(sm10)(sm27)
(sm70)دقیقانقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو داداش ، سی یو تو نایت اصن (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یبار به یکی گفتم
الکی بیا جدا بشیم که بگه نه نمیتونم!
گفت اگه دلت میخواد بری ؛ اصرار من بی فایدست ...
لامصب شادمهر زیاد گوش میداد !!!
نقل قول:
قبول حق (sm59)
نقل قول:
جاشون خيلي خاليه (sm172)
٦٨/٣/١٤ تاريخ فوت ايشان است . اگر اعداد را جمع كنيد خواهى ديد آن حضرت از عشق چه چيزى فوت شدند . تا حالا به اين موضوع اشاره نشده بود !
(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همچنین داشم عارمین ، هر جا هستن سلامت باشن
قبلاََ فکر می کردم اگه دو نفر همیشه به هم راست بگن، یعنی عینِ حقیقت رو بگن، باید خیلی صمیمی باشن،
ولی الان دیدم که برایِ حفظِ صمیمیٌت انگار مجبوری بعضی جاها دروغ هم بگی...
اُرهان پاموک