حیف حجم که بزاری واسه دانلود آهنگ اونم با کیفیت 320نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حیف حجم که بزاری واسه دانلود آهنگ اونم با کیفیت 320نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرعت آپلود سه چهار سال پیش مثل دانلود باز بود ولی دوسالی میشه که همه شرکتا آوردنش پایین (sm25)
ما را دگر از طعنه دشمن گله ای نیست(sm50)
که ان عهد که بستیم رفیقان بشکستند
الان ساعاته رایگانه من تو روز 10 مگ آهنگم دان نمیکنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کل البوم الاکسا رو گوش بده به خدا ضرر نمیکنینقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صادق الان وقتشه راست کردم ....(sm51)
یه ساعت پیش پخ زدی گفتی میخوام بشینم روش الان بیا (sm2)(sm30)
کل البوم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون یک اهنگ
کاور قشنگی هم داره یه خورده قیافه ش شبیه جنیفر لوپزه درسته ؟
نقل قول:
ک.س نگو مرد مومن من کی پخ دادم چرا در اذهان عمومی شایعه پراکنی میکنی دیوث بیا بخورش(sm2)
(sm70)کتابو خوندی مگه منبعت کجاسنقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]