فیلم ناصر حجازی اومد ..
نمایش نسخه قابل چاپ
فیلم ناصر حجازی اومد ..
بریم بازی ببینیم(sm120)
(sm70)تو یادت نمیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا بی نظیره چون ssd داره ..
هارد میخوای اکسترنال بگیر ..
علیرضا منصوریان سرمربی تیم فوتبال استقلال شد
نشست نهایی اعضای هیات مدیره باشگاه استقلال برای انتخاب سرمربی فصل آینده این تیم ظهر امروز در وزارت ورزش برگزار شد و علیرضا منصوریان به عنوان سرمربی آبی پوشان انتخاب شد.
(sm155)
من نظر شخصیمو گفتم قصدهم ندارم نظرمو تحمیل کنم . یراحی برای من روضس هیچ فرقی با روضه گوش دادن برام نداره . حسن شماعی زاده رو فقط به عنوان آهنگساز قبولش دارم ( خیلی هم قبولش دارم ) ! امثال شماعی زاده و شب پره و ... اگه الان خواننده میشدن یه نفر هم طرفدار نداشتن !! فقط به خاطر نوستالژیه که امثال اینا هنوز طرفدار دارننقل قول:
نوشته اصلی توسط m~chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داریوش خواننده دوزاری نیست که با اینا مقایس میکنی !! داریوش 40 سال قبل آهنگایی خونده که هنوز همه دارن گوش میدن مثل اجازه و ... حالا این چند سال دارن با آفات کار میکنن و کارها روضه و ناله شده مشکل از جای دیگس ! همین آفات موسیقی رو نابود کردن ...
بازم میگم نظر شخصیم اینه
مردک سی ساله (sm2)تو هم اسرائیلی البته تازه 30 سالت شده (sm2) زیر سلطه ی منی (sm2)زن من میشی ؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با این نظرت کاملاً موافقم ! یه جورایی بر میگرده به نظر قبلیت و آفاتی که داخل کار میکنن . موسیقی ما سال 84 تموم شد رفت چون این آفات مورد حمایت دهه هفتادی ها قرار گرفتن و به به چه چه شروع شد ! وازه ای به نام تنظیم وارد موسیقی شد که میخواست و میخواد معجزه کنه ! یه مشت بی سواد شدن همه ی کاره ی موسیقی ! همینطور ناله و روضه ادامه پیدا کرد تا ذائقه ملت عوض شد ! الانم لس آنجلسی ها دارن با این آفات کار میکنن و نتیجش هم میبینیم .نقل قول:
نوشته اصلی توسط m~chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خلاصه موسیقی داخل در نظر من = پشم ( البته به جز چند تا خواننده انگشت شمار )
فخری هرچی میگم باز تو نامه وار تایپ میکنی ..
سینجول خاک تو سرت سون ریدی
ای مردشور اون ایین دادرسی عسلامیتونو ببرن ناموس خودشون لخت کنن شلاق بزنن بینم بازم گوه میخورنن دختر پسر جوون مردمو از خوشی بگیرن فقط باید برن مولودی حاج سید اکبر کاظم کسکشیان تو مهدیه دوقوزاباد شمیرانات تا کسی باهاشون کار نداشته باشه
به گزارش ایسنا، غلامحسین محسنی اژهای در حاشیه جلسه امروز (چهارشنبه) مسئولان عالی قضایی در جمع خبرنگاران در پاسخ به سئوال ایسنا مبنی بر اینکه در مورد اجرای حکم شلاق تعدادی دختر و پسر در قزوین برخی مدعیاند که تشریفات قانونی انجام نشده است، لطفا در خصوص رسیدگی به این پرونده توضیح دهید، گفت: حکم صادره در این رابطه منطبق با آیین دادرسی بوده است و اگر کسی اعتراض دارد بگوید به چه چیز آن معترض است.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مال من نبود که بنده اینشکلی هستم .. :lنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیویورک تایمز ترانه علیدوستی را ناتالی پورتمن ایران ناميد.
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صد رحمت به وب مستر صفاریان
همه منتظر تاریخ انتشار آلبوم هستن آقای شمس پست متفاوت میزاره
(sm2)دوستداران فیلم لاو
کاربران گرامی،
به اطلاع می رسانیم به دلیل اختلالات در شبکه اینترنت کشور، ممکن است کاربران اینترنت پرسرعت، بین ساعت ۱۸ تا ۱۸:۳۰ روز چهارشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۹۵ با مشکل در برقراری ارتباط و استفاده از سرویس اینترنت خود روبرو باشند.
گفتنی است، این اختلال سراسری و در کل کشور و خارج از شبکه شاتل است.
از صبوری شما سپاس گذاریم.
(sm3)
(sm50)
بردیم(sm118)
افت کردن ولی(sm25)
والیبال (sm25)
ایول موسوی (sm127)(sm118)
یه وانتی الان تو کوچه رد شد توت فرنگی داد میزد رفتم یه جعبه گرفتم ازش چقد شیرینه دیوس ..
صفحه ای باز نمیشه اسم فیلم رو بزار خودمون تهیه کنیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه سریال اسمشو پیدا کردم خیلی لاو بود ولی لینک ازش نیافتم (sm2)
کلا تاینی فیلم های لاوشو واسه همه کاربرا باز نمیکنه (sm172)اشتراک ویژه هم که نمیفروشه دیگه(sm209)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] درباره البوم تا مطمئن نشم هيچ چيزي رو اطلاع رساني نميكنم. البوم نه مشكل مجوز داره، نه قراره تغييري توش ايجاد بشه، نه قراره سانسور بشه، اتفاقن اين البوم هيچ گونه مميزي نداشته است. من متوجه بي قراري شما هستم ، اما من هم تا مطمئن نشم از چيزي نه اجازه دارم و نه اعلام ميكنم. دنبال لايك جمع كردن و توو چشم بودن هم نيستم كه هر خبري از هرجا رو بيام بگم يا از البوم اطلاعات بدم. من كاري رو انجام ميدم كه درست باشه و اقاي چاوشي ازم بخوان ، دوستان ديگه هر اطلاعاتي ميخوان ميتونن منتشر كنن اما من اين كار رو نميكنم. صبور باشين و مطمئن باشيد هر خبر قطعي از زمان انتشار اطلاع رساني خواهد شد
(sm74)
از دیجی هم حمایت میکنه .. (sm74)
(sm2)(sm2)
شعر چاووشی بمناسبت باخت اس دق لال توی*9*خرداد
تو هوای گرم بندر
توی میدون خرمشهر
تیم استقلالو دیدم
نفسش در نمیاد
قلب مو ضعیفه پرویز
داره بوم بوم میزنه
این چه تیمیه تو داری
چی میخوان و چی میخوای?
چی میخااااااااای?
یحیی جون تیمتو قربون
جام حذفی مال تو
نفسم تویی تو یحیی
همه دردات مال مو
میبینم سال دیگه تورو تو جام اسیا
چه کردی توی خرمشهر تو باتیم ابیا
تو با تیم ابیا
خا ..
(sm2)عکس مال یکی دیگه بود گیر دادن به من ..
اینا واسه قطعی نیم ساعت ببین چه احترامی واسه کاربراش میذارن !نقل قول:
شده تا 3 روز مخابرات قطعی داشته زنگ زدم کسی ج نداده یا گوشی رو برمیداشتن سریع قطع میکردن جوابم که میدادن میگفتن هنوز چیزی به ما اعلام نشده کی مشکل برطرف بشه (sm2)
یکی از همسایه ها یکسال در بستر بیماری بود آخرشم امروز فوت کرد خدا رحمتش کنه
آدم بمیره بهتره تا اینکه از دست و پا بیفته و یا هی مدام در بیمارستان تو سی پی یو باشه (sm74)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) ICU نه CPUنقل قول: