(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مجمع حمایت خود را از ژنرال بابت توهین ها و تهمت ها اعلام میکند(sm111)نقل قول:
گروهبان قندلى(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گروهبان قندلی>فوتبال ایران و علی داد و بیداد(sm111)نقل قول:
وی افزود: او هرچه گفته کذب است. ویسی مورد حمایت باشگاه ما قرار دارد و به خوبی به وظایف ما عمل میکند. مصاحبههای یک سال گذشته کعبی را بخوانید و ببینید او چقدر از ویسی تعریف کرده است. کعبی وقتی فهمید در استقلال خوزستان با 35 سال سن جایی ندارد این صحبتهای کذب را انجام داد. او به یاد بیاورد زمانی که به دلیل دعوا و نزاع در بیمارستان الزهرا اصفهان بستری شد و این من بودم که او را حفظ کردم. امیدوارم این مسائل را فراموش نکند. هرجا دعوایی شده و نزاعی صورت گرفته یکی از طرفین دعوا کعبی بوده است. تو با برادرت هم قطع رابطه کردهای. دیگر چه توقعی از ما میرود.(sm77) (sm2)
Dellنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ميشناسه و وصل ميشه تا چند روز پيش هم مشكلى نداشته اما چند روزه كه مينويسه limited acess (sm9)
فكر نكنم مشكل از پسوورد باشه چون با گوشى و تبلت وصل ميشه اما با لپ تاب نميشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید درایورت پریده.سی دیشو نصب کننقل قول:
دیروز میخواستم ازت حمایت کنم یادم افتاد من از هر کی دفاع کردم دخلش اومد پشیمون شدم(sm2)نقل قول:
شناسايى ميكنه,نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا همینو بگو همش کار فردوسی پوره الکی دوره ریاست اینو اینقد بزرگ کردهنقل قول:
حالا خوبه بعد از 98 بهترین نسل تیم ملی زمان دادکان بود ولی هیچی نشدیم
بعد با این بازیکنا انتظار قهرمانی اسیا و صعود تو جام جهانی دارن(sm3)
با چي كانورت كردي؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصحابی مگه ریدن محسوب میشه بذار سامان جلیلی بیاد اونو گوش کن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
7نقل قول:
Eset
من فك كردم مشكل از آنتى ويروسه, ديروز آنتى ويروس رو پاك كردم:| (sm120)
اداپتور رو يه بار ديسيبل كن دوباره انيبل كن (sm100)
اين روش رو امتحان كرده بودم , درست نشد(sm25)(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
3lum...
Update your firewall settingsنقل قول:
Can't change some of your settings
زدم فايروال خاموش شه, اين ارور اومد
3lum (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)از همکارم اخراجش کردن...از زن پسرعموم.طلاقش داد.یه بارم تو پیج محسن مثلا اومدم ازش دفاع کنم دعوایی شد که نگونقل قول:
محسن قهر کرد رفت همه گفتن تقصیر تو بود
سلامت را نميخواهند پاسخ گفت (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهنگ جمشید چقد قشنگه
الی این عشق منو ندیدی چند شبه بدجور خواب اون پشمهای نرم نازکشو میبینم تا میرسم به ماهتهتش دشت بزنم از خواب میپرم نگرانشم نکنه چیزیش شده؟(sm74)
(sm2)حاجی رو میگی
من تا حالا ازین کارا نکردم...
اول به جون مامانت قسم بخور که درد نداره...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
(ادای تنگا,جلد سیزدهم,فصل 24 ص 675)
قابل توجه الی (sm2)
(sm2)
ای جااااااانم اومد بچه ها همه دان کنن شک نکنین
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاك بر سري؟؟(sm51)
نه بابا بشدت درام و اشک بر انگیز
بکن بکن داره ؟
این فیلم خیلی سر و صدا کرده تو که باس در جریان باشی
ميدونم باو(sm70)
نشد, اصلا فايروال رو ميزنم اين اخطار قرمز مياد(sm74)نقل قول:
اين ارور نيست اخطارنقل قول:
همون(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
You can download files up to 800 Mb only(sm74)
(sm81)(sm27)
(sm2)