اول خواستم واست بنویسم فاک یو دیدم ضایعست ابروت میره نوشتم یس (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اول خواستم واست بنویسم فاک یو دیدم ضایعست ابروت میره نوشتم یس (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما هم شدیم رئال شانس اوردیم یه بارسا پشت سرمون نیست فقط (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته دیشب تاثیر باخت پاریس بود اصن تمرکز نداشتن...خسته هم بود تیم دیگه بدتر....نیمه دوم یکم به خودشون وامد! ولی خب حیف شد (sm50)
خیالی نیست یه بازی با لستر داریم ببریم میشه 9 امتیاز بقیشم 3 تاش جلو بزرگان که در بدترین روزامونم بباز نیستیم و تقریبا این فصل تموم شدست دیگه (sm120)
داشتم کامنتارو میخوندم یهو دیدم یکی نوشته یس (sm2)نیگا کردم دیدم تویی ولی اصلا جا نخوردم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه باو دانلود نمیدونن چیه ؟ واسه کتاب پول میدن (sm2)رفتم یه سایت ایرانی بشون معرفی کردم میگفتن بابا تو دیگه کی هستی گفتم اینو پولشو دادم صلواتیه استفاده کنند مردم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو خدا رو شکر کن فحش ننوشتم (sm2)نقل قول:
باشه باشه فخر بفروشین ولی یه روز نوبت ما هم میشه (sm50)
مهرام و پتروشیمی بازی دارن ساعت 4 (sm120) خدا کنه ابوالحسنی گزارش کنه (sm2)
دوست دارم دوست دارم بیا این جمله مبهم نیست (sm19)
ترجمه ی بابا تو دیگه کی هستی به فنلاندی چی میشه ؟ (sm120)نقل قول:
اینجا از این سوسول بازیا نداریم (sm120) آدم باش (sm2)نقل قول: