به تخمت که شکست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
به تخمت که شکست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی گذشته اما واسه من نبودن تو هنوز معماست (sm111)(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دروغ میگی میخوای گولم بزنی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کریس(sm120)
علیرضا قربانی - آفرینش ... (sm88)
نقلم از دیوث باکتری کوجا رفت؟! ناپدید شد (sm202)
(sm120)نقل قول:
The Virgin Suicides
فردا اینو میبینم، موضوعش جالبه...
فعلا شب همگی خوش (sm127)(sm27)
شب خوش پوریا(sm174)
میلاد ان کیست رو هرجا میگردم 128 یا کل البوم
لینک داری بده (sm25)
کجا نقل زدی دروغ نگو بدافزار (sm2)نقل قول:
دارمش 128 میخواینقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه کل البوم رو 320 دارم.. این اشتباه شده تو البومی که امیر گذاشته بود.. یادمه بهش گفتم درست کرد دوباره اهنگو برام فرستاد ولی نمیدونم چیکارش کردم که دوباره همون نسخه قبلیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه 320 داری بده.. نداری که امیر بیاد حل کنه مشکلو(sm120)
آلبوم مال سال 1368 الان از هر زاویه ای نگاه کنی کیفیت 128 واسش بسه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی کیفیتش خیلی بالا بود(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر میاد برات ردیفش میکنهنقل قول:
مرا به باغ و بهاران چه کار، دور از تو ؟
مرا چه کار به باغ و بهار، دور از تو ؟
بهار آمده اما نه سوی من که نسيم
زند به خرمن عمرم شرار، دور از تو
به سرو و گل نگرايد دل شکستهی من
که سر به سينه زند سوگوار، دور از تو
هم از بهار مگر عشق، عذر من خواهد
اگر ز گل شدهام شرمسار، دور از تو
به غنچه ماند و لاله، بهار خاطر من
شکفته تنگدل و داغدار، دور از تو
نسيمی از نفست سوی من فرست که باز
گرفته آينهام را غبار، دور از تو
گلم خزانزده آيد به ديدگان که بهار
خزانی آمده در اين ديار، دور از تو
دلم گرفت، اگر نيستی برم باری
کجاست جام می خوشگوار، دور از تو؟
چه جای صحبت سال و مه و بهار و خزان؟
که دل گرفتهام از روزگار، دور از تو
حسین منزوی (sm127)(sm50)
(sm27)
ها دمت گرم(sm120)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] سلام خوبی(sm46)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چه کوصشریه؟؟؟ (sm120)
تعداد افرادی که نت هستن ..
شاهکاری در نوع خودش ..
(sm27)
دارم witch رو میبینم تا اینجاش که مقوا نبوده
از 7 میلیارد فقط نصفش ! جالبه هاااا (sm132)
در کمال تعجب مقوا نبود - راضی بودم ازش
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سه سال پیش زده (sm2)
خو لعنتی من 18 هزار تشکر داشتم 16 هزار هم تشکر زده بودم یهو باران فرت شد صفر شد همش(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درک میکنی همش یهو بپره چه حسیه؟؟؟(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آفرین دلبندم (sm120)
کاشکی یکی دیگس اسمش هادیه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شرمساری (sm50)
حسین صفا / محسن چاوشی (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عمری دم از بارون زدی تا زنده موندی(sm50)
بیچاره گرث بیل(sm50)
رضا صادقی کاور کرده ایا (sm120)یونانی میزنه
قضیش چیه آمریکا رکورد کرده (sm70)
(sm132)صبح نیکولیتون بخیر
این هر روز یه عکس میده بیرون