کسی سریال Vikings دیده یا می بینه؟ (sm148) نظرتون؟ بگیرم یا نه
نمایش نسخه قابل چاپ
کسی سریال Vikings دیده یا می بینه؟ (sm148) نظرتون؟ بگیرم یا نه
بازدید تاپیک(sm120) 13 ملیون
خیلی هم عالینقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)پرتغال
(sm2)یه لحظه فکر کردم کافه سینما عکس اون بنده خدا رو گذاشته
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دور همی تکرارش ساعت چنده دیشب رضا صادقی اومده
ساعت ۲ بعدازظهر
کسی راهی بلده که تلگرام بدون عضو بودن و داشتن سیمکارت بتونی مطالبشو بخونی ؟
یعنی مثلا این کانال تلگرام : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] رو وقتی روش کلیک کنی بتونی مطالبشو بخونی بدون اینکه بخوای کدی چیزی وارد کنی
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر گفته بودی فقط ترک اولش 320 نیست؟!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تکمیل شد 10 قسمت
زدم ولی غیب شد باکتری (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)
چون است تو را؟! (sm162)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوتا دست بریده از ساعد منو سمت یه دره هل میدن ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طاقت بیار میشه شنید خندیدن دلخواه رونقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو زنده میمونی رفیق طاقت بیار این راه رو... (sm50)
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه میشه مگه تنها شم دیگه
دنیای من بی تو بارونیه
نمیگذره روزای بی تو برام
یه ساله واسه من هر ثانیه ... (sm50)
Shams Langrudi - Be Sarash Zadeh Baad
گفته بودم طوری بیایی که بوی تو را باد نشنود
دیوانه شدیم پسر، پیرهنت را به دهان گرفته کجا میبرد... (sm50)
(sm118)
Metal Gear Solid V The Phantom Pain [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس عمو جانی و خاله اکسیس با کجاشون نون میخورن !?؟!
نقل قول:
چطوره بازیش !?؟!
عالی (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخرین بازی که کردم gta بود اونم 40 درصد رفتم ..
نمیدونم شی شی شد شیف دلت کردم 60 گیگ پرید .. (sm25)
این doom رو دان کردم فرصت بشه کد اشتاکی میگیرم بازی میکنم ..
کارت گرافیک من دقیقا نقش ماست داره ..
تُــــف (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونم تو برناممه (sm120) انشالله هر وقت این تموم شد و سایلنت هیل 2و3و4و5 رو هم رفتم و همچنان تابستان تمام نشده بود gta رو میگیرم (sm120)
اومده مگه؟! (sm88) سیستم مور نیازش چقده؟!نقل قول:
ینی خا بر سرت خورخوتکت کنن gta بازی نکردی به بازی دیگه فک میکنی ..
حداقل سیستم مورد نیاز جهت اجرای بازی Doom برروی پلتفرم رایانههای شخصی:نقل قول:
- (OS: Windows 7/8.1/10 (64-bit versions
- CPU: Intel Core i5-2400/AMD FX-8320 or better
- GPU: 8 GB RAM; 55 GB free HDD space; Nvidia GTX 670 2GB/AMD Radeon HD 7870 2GB or better
- شامل یک دیسک؛ دانلود فایلهای اضافی از طریق استیم (حجم بازی بهطور کلی 45 گیگابایت) نیاز است.
- برای بخش چندنفره به فعال شدن بازی از طریق استیم و اتصال به اینترنت نیاز است.
سیستم پیشنهادی جهت اجرای بازی Doom برروی پلتفرم رایانههای شخصی:
- (OS: Windows 7/8.1/10 (64-bit versions
- CPU: Intel Core i7-3770/AMD FX-8350 or better
- GPU: 8 GB RAM; 55 GB free HDD space; Nvidia GTX 970 4GB/AMD Radeon R9 290 4GB or better
- شامل یک دیسک؛ دانلود فایلهای اضافی از طریق استیم (حجم بازی بهطور کلی 45 گیگابایت) نیاز است.
- برای بخش چندنفره به فعال شدن بازی از طریق استیم و اتصال به اینترنت نیاز است.
نسخه استیم بگیر اینا کرک نمیشه ..
(sm155)
باو بعد 3 سال دور ماندن از دنیای گیم تازه دارم دوباره خودمو به زور میارم به سمتش، یخورده طول میکشه دوباره کامل اُخت بگیرم (sm120)نقل قول:
بعدشم دلم واسه ترس و دنیای روانی سایلنت هیل تنگ شده خو (sm74)
4 گیگ رم دارم (sm172)نقل قول:
درخواست آلبوم برگزیده ۲ شرکت آوای ماندگار که من برگزیده ۱رو گذاشته بودم هرکی داری لطف کن بزاره ممنون میشم
عنوان تاپیک از پهنا تو حلقم (sm2)
چرا نمیمیرن اینا برن به بهشتشون برسن ما هم به همین زمینمون (sm172)
(sm2)
حمله مسلحانه به مراسم نماز عید فطر بنگلادش
من که دیگه این جور خبر هارو نمی خونم هیچی نداره فقط بیشتر اعصابت خورد میشه (sm25)نقل قول:
داعش 7 عضو فراری خود را با دیگ آب جوش اعدام کرد