(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خمیرم بشه مهم نیست این کار تو برام ارزش معنوی داره (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خمیرم بشه مهم نیست این کار تو برام ارزش معنوی داره (sm50)
آخ من یه شی دیگه هم یادم رفت از جشن شهرزاد بزارم اون بابا از تاثیر صدای موزن گفته بود ..
۳۷ سال زندگی مبارک.
# ۸مرداد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه من پار سال رفتم پرینتر تک کاره ی سیاه و سفید سامسونگ خریدم !
انگار 250 تومن پول رو ریختم تویِ سطل زباله !
(sm2)نفسینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرم(sm51)نقل قول:
ایشالا سالم میرسه
الان من گفتم سامسونگ ؟! سامسونگ آشغاله بابا (sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو کانن بگیر دوست منم گرفته مدل 220 کیفیت هلو ...الان فقط اینا تو بورسه و خوبم هست حالا اگه رفت تو اون مغزش (sm2)
248 هزار نه 248 (sm2)