(sm50)شما فقط بلدین آبروی محسنو طرفداراشو ببریننقل قول:
نوشته اصلی توسط amir20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)شما فقط بلدین آبروی محسنو طرفداراشو ببریننقل قول:
نوشته اصلی توسط amir20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)اگه نگیره بیچاره اخراجهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من میگم 16 مهر میاد بگو خب(sm59)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این نظر شماستنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظرِ شخصِ محسن چاوشی هست بنده ی خدا (sm25)نقل قول:
(sm29) دوست باشيد با هم
سیاوش قمیشی بی سرزمین تر از باد(sm50)
اگه تو بری(sm50)
چند روزه رو این دو تا گیر کردم(sm1)
ترنس رو دست اینا نداریم (sm1)
تقصير ِ بهادر ِ (sm120)
هیچ فرقی تو اصل قضیه نمیکنه عمو،با دو تا متن اعتراضی تو این سایتِ بی در و پیکر آبروی محسن نمیره،اعتراض راه های خاصِ خودش رو داره ،کار غیر قانونی نمی کنیم که،خودشون تو تب شِتاشون گزینه ی تماس با ما رو گذاشتن دیگه،من نمیدونم چرا یه عده دوست دارن کاسه ی داغ تر از آش بشن؟نقل قول: