امیر هک کنیم فقط تو هد یه کد پاپ اپ بزاریم؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
امیر هک کنیم فقط تو هد یه کد پاپ اپ بزاریم؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حمید جان چند بار میگم ولی گوش نمیکنی به حرفم قول دادی برنامه امیر قاسمی بزاری بقیشو حالا 10 گیگ واسه آپلود داری اونا رو هم بزار (sm25)
(sm50)
موتاد(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی اینو داره بده بیاد
دارم قسمت هایی که خواننده توش اجرای زنده انجام دادن رو آپلود می کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کل شو امیرقاسمی که خوب نیست در عوض اون قسمت هایی که خوندن رو چیدم و دارم آپلود می کنم
جمعه های تکراری(sm50)
آره کار خوبیه یعنی بقیه خوب نیست برنامشنقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی برنامه شعر یادت نره واسه سال قبل رو نداره؟