هر سری خودشونو گشاد میکنن جا پهنا باند(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
هر سری خودشونو گشاد میکنن جا پهنا باند(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الکترونیک که خوبه چرا بیکار ؟ :| معادن اداره ها ... سر زدی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پوریا عشق تو رو گوش بده (sm50)
فک کنم تست میکنن ببینن طرف آر و درد داره یا نه !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با پول ما *** گنده کردن رو سیمِ نت نشستن سرعت به ما نمیرسه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داری فکرمو تو جنون می کشی
که مجبور شدم دور بشم از همه
که هر عابری حالمو دید گفت
چقدر غم تو چشمای این آدمه
چقدر دوست دارم برای یه شب
فراموشی بگیرم برم تو خواب
چشمامو ببندم به رو غصه هام
دیگه پا نشم از این تختخواب
حتی توی خواب و خیالم باز
خواب تو و چشماتو می بینم
آخه این چه عشقیه هر لحظه
به خاطرش صد دفعه می میرم
حتی توی خواب و خیالم باز
خواب تو و چشماتو می بینم
آخه این چه عشقیه هر لحظه
به خاطرش صد دفعه می میرم
چقدر گریه کردم شبا بی صدا
چشمایی که عادت به گریه نداشت
من و تنهایی و این دردیه
یه شب منو بی تو راحت نذاشت
دارم مرگمو زندگی می کنم
کجای دنیایی به دادم برس
از این که با فکر کی آروم بشی
همه وجود من شده استرس
حتی توی خواب و خیالم باز
خواب تو و چشماتو می بینم
آخه این چه عشقیه هر لحظه
به خاطرش صد دفعه می میرم
حتی توی خواب و خیالم باز
خواب تو و چشماتو می بینم
آخه این چه عشقیه هر لحظه
به خاطرش صد دفعه می میرم
(sm50)
(sm50)
دارم مرگمو زندگی می کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجای دنیایی به دادم برس
از این که با فکر کی آروم بشی
همه وجود من شده استرس
(sm50)
یراحی؟! ندارم (sm192)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه یراحی نیست حمید عسگری آلبوم ار عشقنقل قول:
چقدر گریه کردم شبا بی صدا
چشمایی که عادت به گریه نداشت
من و تنهایی و این دردیه
یه شب منو بی تو راحت نذاشت
(sm74)
داری فکرمو تو جنون می کشی
که مجبور شدم دور بشم از همه
که هر عابری حالمو دید گفت
چقدر غم تو چشمای این آدمه
چقدر دوست دارم برای یه شب
فراموشی بگیرم برم تو خواب
چشمامو ببندم به رو غصه هام
دیگه پا نشم از این تختخواب
(sm88)
خانمجون و فروغ کدومشون بودن (sm25)یادم رفتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عسکری گوش نمیدم، حس و حال صداش به دلم نمیشینه، شعراشم که مث اکثریت چیپه خوشم نمیاد (sm120)نقل قول:
البته همون آهنگ "از عشق" که واسه "علی ایلیا" ـس قشنگه، شعرش معمولی و ساده اس ولی قشنگه (sm172)
پس اون چیه که همیشه میذاری میگی جواب عاشقتم مرسی نیست (sm2)نقل قول:
آها مال همون آهنگه حواسم نبود (sm59)
خب گفتم که از عسکری فقط همون ترک "ازعشق" رو میگوشم... منظورم این بود شاعرش "علی ایلیا" ـس نه خواننده اش (sm120)نقل قول:
حمید عسگری رو دوست دارم (sm127)
باکتری ای دیگه (sm59)(sm70)نقل قول:
باشه توام ویروس دیوث بدافزار هستی (sm2)نقل قول:
همخونی هم با هم داره ویروس دیوث (sm2)
با هنسفری چه حالی میده آهنگ گوش میدی (sm50)
اشترم تلگرام (sm127)
نقل قول:
غِلط کردی، دیوث فقط خودتی و بس! (sm2)نقل قول:
منی که باعث خجالتت بود
منی که هر چی داشت واسه تو کم بود
خوب میدونم شعرام اگه بگیره
به همه میگی یه روز عاشقم بود...
(sm172)
اینم برای تو (sm50)نقل قول:
خودت که شاهدی چقد دوئیدم
خیلی کارا باید می کردم نشد
دلم می خواست کنار تو بمونم
می خواستم از تو برنگردم نشد
من نتونستم و نشد بسازم
واسه تو آینده ای که می خواستی
اما ترانه ای که گفتم برات
دادم به خواننده ای که می خواستی
منی که باعث خجالتت بود
منی که هرچی داشت واسه تو کم بود
خوب می دونم شعرام اگه بگیره
به همه میگی یروز عاشقم بود
حالا که داری میری اینقدر نپرس
که تو زندگیم کی هست و کی نیست
ما که جدا میشیم تو یادت باشه
جواب من عاشقتم مرسی نیست
من نتونستم و نشد بسازم
واسه تو آینده ای که می خواستی
اما ترانه ای که گفتم برات
دادم به خواننده ای که می خواستی
ناموسا "واقعا" چرا؟! (sm172)(sm50)
سیگار پشت سیگار (sm27)
به شخمم(sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر تو دوران پریود به سر میبره.. جواب مارو نمیده(sm25)
Person of Interest
سریال اونقد قوی نیس میدونستم سریالایی که بالای 20 قسمته اینجوره بازم به امتیازشو حرفا شوما اعتماد کردم 15 گیگ الکی رفت تو پاچم هیچ وقتی که باس واسش بذاری (sm2)
آرمین هستی ؟ (sm70)
نه (sm70)نقل قول:
الی دیشب ثبت نام آنلاین کردم شاتل همه مرحله ها رو پیش رفتم تا قرارداد ...
اما دیگه میخواست بره واسه مرحله آخر که میشه پرداخت برگشت صفحه اول شناسه کاربری و پسورد میخواد که من ندارم
باهات تماس میگیرننقل قول:
یعنی الان ثبت شده تو سیستم ؟! (sm169)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادش به خیر با این آلبوم اونموقع گریه کرده بودم... (sm50)
24 ساعت صبر کن نشد تو بگیر
(sm74) ماه قبلم ثبت نام کردم کسی نگفت خرت به چند (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مدیر عامل : سجاد ذبیحی دیوث (sm3)