@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو بالاخره کجایی هستی؟! لاهیجان، رشت یا انزلی؟! هر بار یه جا پیدات میشه (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو بالاخره کجایی هستی؟! لاهیجان، رشت یا انزلی؟! هر بار یه جا پیدات میشه (sm2)
نه این رشته به خاطر من رفته تا لاهیجان (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حس میکنم در این لحظه تو ک.ون خودت نمیگنجی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بمیر(sm50) توام 2 جعبه برام بفرست منم برات سوغات میفرستم اعلا (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم افشین آذری مقوا نیست
من برم حمام تا ساعت 4
ساعت 4 هم در بیام یواش یواش تا حاضر بشم میشه 5 برم ماه نامه رو بگیرم اسکن کنم بفرستم
دیار بود دیه .. (sm155)
عجب بیانیه ای ول دادی (sm120) بابا وقتی بابا اسی میگه همینو بگیر برو بگیر دیگه (sm39) حتماً باید دست به کمربند ببرم آره آره آره (sm99) (sm2) اصن سیگنال میگنال هم نده سرعت دانلود بالای 400 که میره حالا هی بلول تو خودت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه تو محتاج منی نه من به تو نیازنقل قول:
پس راحت بشین و کم دکوری باش... (sm59)
الان فقط کانن خوبه ... دو تا پرینتر اچ پی تا الان رفته تو پاچمون ... کاتریج تقلبی دیگه به درد نمیخورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبلاً اچ پی خوب بود به مثابه سگ کار میکرد ولی الان به مانند گربه ای ترسو می ماند
اتفاقا گرفتم بابا اسی (sm2)(sm222)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سر ظهر زنگ زدم 600 پول ریختم حساب 138 هزار تومن پول پست این بسته هم رایگان بود (sm126)
امیدوارم خوب باشه سیم کارت نسل 4 هم داره به اضافه 10 گیگ ... خوبه بابا اسی (sm2) WiFi میخوام چه کار مودم اصلیم داره دیگه . (sm126)