قبل دانشگاه انگار خبری نیس ما ک رفتیم نگران...(sm155)
نمایش نسخه قابل چاپ
قبل دانشگاه انگار خبری نیس ما ک رفتیم نگران...(sm155)
(sm2)خب خودت فکر می کنی اگه اون سایت بی درو پیکره واسه کی داری اعتراض می کنی..اون مدیر همون لحظه اول کامننتو پاک میکنه 2تا فوشم به تو و محسن چاوشی و طرفداراش میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط amir20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا شما کاسه ی داغتر از آشین
خود محسن داره پیگیری میکنه..شما چرا دخالت می کنین..اونم از راهی که هیچ ربطی به اصل قضیه نداره و بیشتر شبیه خالی کردن عقدست
انقد محسن داد داره از دست امثال شماها که الان باعث شده این سکوت خبری باشه وگرنه اگه کمی فرهنگ وجود داشت خبر ها خیلی خوب رسونده میشد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
آلبوم منتشر شد ..
در حال آپ ..
سینجول از مکه ی مکرمه
من نمیدونم چرا ما دوست داریم همه چیز رو با هم قاطی کنیم،من حرفم خیلی واضح بود،مطالبه کردن حقِ یه هواداره به شما چه مربوط؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این کارها آبروی محسن رو نمیبره،برعکس اون چیزی که آبروی محسن رو میبره این کارهای نخ نما شده ی امثال شماست،اینکه بیایید تو همچین وب پر بازدیدی بنویسید دموی تمامی قطعات آلبوم بعدش لینک وبِ
خودتون رو جاش بزارید اینهاست که محسن رو به ستوه آورده نه دو تا متن
داره آپ میشه ..
حق یه هوادار همون آلبومِ خوبه که باید براش صبر کنه (sm70)و بفهمه که خودِ محسن بیشتر از همه پیگیرِ و دوس داره آلبوم زودتر منتشر بشه..نه اینکه بزنه جاده خاکینقل قول:
نوشته اصلی توسط amir20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)آخه اینجا اگه امیر به شوخی تیتر میزنه چه ربطی به وب من داره مگه من اونجا نوشتم
زیر اپ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)با کیفیت 510 !!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]