هرچقدرم که بی ریا باشه نباید اسرار حکومتی رو فاش کرد که (sm25)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
هرچقدرم که بی ریا باشه نباید اسرار حکومتی رو فاش کرد که (sm25)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اینارو نخوندم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم نخوندم ولی برای پیچوندن نظام جمع 6دفه رفتم حفاظت از بر شدم (sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاهین خودتو اماده کن اگه دوره کد خوردم توپخونه اصفهان میام پیشت @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm120)
خدمت بالاخره یه روز تمومت میکنم یا خودم تموم میشم یا تو(sm2)
به به بیا که منتظرت بودم!!!نقل قول:
نقل قول:
سلام نوید (sm74)
تولد توام مبارک با تاخیر (sm81)
مرسی عزیزم لطف داری توام خوب و خوش باشی کنار خانومت(sm127)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام آتی چه خبر ؟ خوبی ؟ چه کار مکنی این روزا ؟ (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط P!nk Rose [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حال روزت خوبه یا شب ؟ در کل خوش میگذره ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام هادی جان (sm10)
مچکرم تو خوبی؟ خبر خاصی نیست ای میگذره
تا خوشی رو توی چی ببینی (sm74)