سجده بر پست و ریاست می کنیم
با خدا هم ما سیاست می کنیم
کو نشانی که شما اهل دلید
جملگی تان بر نماز باطلید
می چکد شک بر سر سجادهها
وای از روزی که افتد پردهها
ما خدایان زیادی ساختیم
مال مردم را به خود پرداختیم...
(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
سجده بر پست و ریاست می کنیم
با خدا هم ما سیاست می کنیم
کو نشانی که شما اهل دلید
جملگی تان بر نماز باطلید
می چکد شک بر سر سجادهها
وای از روزی که افتد پردهها
ما خدایان زیادی ساختیم
مال مردم را به خود پرداختیم...
(sm50)
خانمجونو که حاج مهدی توضیح داد تو فیلم نبود (sm120) فروغم مادر حمیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بر تنش آیا زره اندازه بود؟
نه رفیقان! قاسمم دردانه بود
داشت پایش تا رکابش فاصله
دشمنان آن سو کشیدند هلهله...
(sm74)
الان اره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شهد شیرین عسل در جام او
کرد فریاد: "ای عمو جان ای عمو!
قاسمت روی زمین آفتاده است
جان خود بر تیغ دشمن داده است
استخوانم با هزاران زمزمه
خورد شد چون استخوان فاطمه"
(sm81)
هر ثانیه اش رو میشنوم تک تک ثانیه های اون روز که این و اولین بار گوشیدم جلو چشمم میاد، چه دورانی داشتم اونموقع (sm74)
راجب ثبت نام شاتل بود که به الی گفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخابرات خط جدید ثبت نام کردم گفتن اول مرداد بیا
دیوث ها هر چقد گفتم زود تر راضی نشدن (sm98)
معمولا 2 هفته طول میکشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر ؟
(sm70)200 تومن لابد
حالا از یک مرداد تازه باید واسه شاتل هم منتظر بمونم (sm25)
کسایی که شاتل دارن معمولا چقد طول میکشه تا پورت بدن و وصلش کنن؟!
سر جمع فک کنم حدود 60 تومن شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صفاریان عجب تعریفی از محسن کرد
نه خدا رو شکر در رفتم (sm120) یخورده دیر تر میرفتم 200 تومن تو ک.یونم میکردن (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قیافه من وقتی فیلمو Web-dl می بینم و چن روز بعد بلوری میاد (sm81)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بجنب (sm70)
(sm2) بتمن و سوپرمن رو دیدی؟! (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
تو چطوری بلا (sm151) چرا پست تو تاپیک چت روم رو پاک کردی (sm222)نقل قول:
(sm2)
(sm2)(sm2)نقل قول:
این مسخره بازیا خوشم نمیاد (sm70)نقل قول:
قهرمان فقط Arrow که اونم فصل 1 و 2 خوب بود 3 آب ریختن توش(sm70)
کچل شبکه 1 از موزن ..
(sm70)یادم نیس چه پستی بود پست زیاد پاک کردمنقل قول:
(sm23)اینو واسه صابر فرستادم افتادی گریه گفتی پس من چی ؟(sm81)نقل قول:
(sm2)
قهرمانِ مجازی فقط بتمن اونم فقط بتمنِ نولان (sm132)نقل قول:
پس من چی(sm81)نقل قول:
10 تا منو بوس (sm81)(sm2)
باورت میشه از اول ندیدم بتمن سوپرمن هر چی من هست حتی چیزایی که تی وی پخش میکرد باعث انزجارم میشد(sm70)نقل قول:
اینجا بد آموزی داره نقلتو میبرم تو تاپیک چت روم اونجا لب و دهن میگیریم (sm2)نقل قول:
(sm2)عشق واقعی اونه که جلوی جمع جار بزنینقل قول:
یا همینجا یا هرگز
نصف عمرت بر فناس (sm74) مگه میشه سه گانه نولان رو ندید (sm74) خصوصا دومیه، جوکر (sm81) عالیه (sm120)نقل قول:
دیوث سریال رو ندیده پیشنهاد میدی(sm209)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب شد نگرفتم.. البته دو فصلشو رفیقم برام اورد(sm120)
خا(sm120)نقل قول:
مالویر و ممتیر شما 2 تا یک نفر هستین چرا حضورتون همش همزمانه (sm120)
24 ساعتنقل قول:
ما یک رابطه دلی خاصی بینمون هست(sm198)نقل قول:
ببین شاید خوشت اومد سلیقه من فرق میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میمردین زودتر میگفتین صفاریان رو
الی اون توین پیکو پیشنهاد دادی دو فصلشو گرفتم
2.3 قسمتشو 5.6 ماه پیش دیدم.. میخکوب نکرد.. نکشید که ببینم بقیشو(sm54)
چه کردی با خودت چاوشخونِ خاکِ بی زائر....(sm50)
دنبال کیون لختا میگردی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بشین کالیفرنیکیشن ببین(sm2)