هرکدوم رو زدی اشکال نداره.. فقط فینال رو برد پرتغال نزن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
هرکدوم رو زدی اشکال نداره.. فقط فینال رو برد پرتغال نزن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این کسیت این(sm120)
این نیکول (sm120)
اون سحر ساغرچی مجری من و تو (sm120)
نیکول میدونمنقل قول:
همون ساغرچی (sm120)(sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینکو بده ..
آخه من کجا برم؟!(sm50)
لینکو که امیر درست کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم ماهی گیری یاد بده دیوث نه اینکه ماهی بدی بهم(sm2)
اینو نصب کن مزاحم نشو آقا ..
LoadScout
داره جق میزنه مزاحمش نشو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پرتقال رو دو دو مساوی زدم یه طرف درست در اومد یه طرف نه اینجوری پیش برم فینال رو درست حدس میزنم(sm19) المان فرانسه رو هم 3به2 به نفع فرانسه ولی بازی سه سه مساوی میشه
همه مثل تو جقی نیستن عزیزم(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بسکتبال؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترزا می نخست وزیر اینده انگلیس
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)امریکا هم هیلاری بشه دیدن داره (sm2)بعد ما با دو تا زن طرفیم
سیاست مدار فقط اون زنه نخست وزیر سابق اکراین (sm59)
یولیا تیموشنکو (sm2)
گلستان ساز زندان را(sm50)
ولی ی دونه فیلیپین داشت از همشون بهتر بود(sm120)
هرچی باشن به رییس جمهور کرواسی نمیرسن (sm2)
خب فرانسه میزبانه با حمایت تماشاگران غیورش حمله میکنه یکی میزنه بعد المان فشار میاره تا جبران بکنه یکی دیگه میخوره بعد فرانسه میره لاک دفاعی المان با فشاری که میاره یکی از گل هارو جبران میکنه نیمه اول با همین نتیجه به پایان میرسه بعد نیمه دوم آلمان باید حمله کنه دیگه باز تو یه غافلگیری یه دونه دیگه میخوره بازی میشه 3به 1 به نفع فرانسه بعد آلمان یکی میزنه که بشه نتیجه پیشبینی کرده من یعنی 3به 2 (sm19) یه احتمالم داره المان زرنگ باشه دقایق پایانی گل سوم رو بزنه مساوی بشه با گوشی پدرم سه سه پیش بینی کردم(sm19)نقل قول:
این فیلمی که تعریف کردی کیفیت اچ دیشم هست تو نت برا دانلود؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm30)
(sm2)(sm2)نقل قول:
با مولانا جون چیکار میکنی محسن گفته از شعراش بخونین فیلم بگیرین بفرستین یکی معرفی کن بفرستم براش(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو مگه چند سالته عمویی؟؟؟ (sm2)نقل قول:
13 سالمهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)قیافه ها رو
پس بده یه دستی به ضریح برسونیم ثواب داره (sm2)نقل قول:
(sm2)یه زنشو نشون میدادین لااقل
منم ها بزقوش رسول جان بگو هرجا میگی خودم میام صفا عزیزم ثوابو با کباب یه جا (sm2)نقل قول:
حیف به جنس موافق علاقه ای ندارم وگرنه در خدمتت بودم (sm2)نقل قول:
من از برای مصلحت در حبس دنیا مانده ام(sm2)نقل قول:
اعتبار نژاد آدم بود
دودمانی که داده ای بر باد
ای بدینجا کشانده کار مرا
در آسمان گشوده ات تر باد
.
بی خبر می روم همین ؛ یعنی
به خداحافظی نیرزیدی
بی خداحافظی خداحافظ
باغ بی نوبر تو پرپر باد !
.
با تو از آشتی سخن راندم
با من از دشمنانگی گفتی
ای تو خنجر به خورد من داده !
طالعت غدر نابرادر باد !
.
خسته و یک ازل - ابد خسته
خسته و بال و پر فروبسته
می نویسم که اسمان بی من
مسلخ فوج ها کبوتر باد
.
من همان کودک درون خودم
که پس چند قرن در به دری
میگریزم ولی هنوز و هنوز
گم و گنگ و برهنه پا درباد
.
من هنوز و هنوز معتقدم
با وجود هزار ناکامی
می توان رفت و رفت و رفت و کجا ?
می توان رفت منتها بر باد
بچه ها آهنگ تیتراژ سریال ارمغان تاریکی اصفهانی رو با کیفیت بالا ندارین برام بفرستید (sm74)
(sm50)
صابر تو نداری ؟! (sm172)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70) wav میخوای یا FLAC ?