سامان جلیلی - حرف دلم ... (sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
سامان جلیلی - حرف دلم ... (sm172)
خسته نباشی... نکنه فکر کردی منظورم کیفیت 264 (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
264x منظورم این بود 265x کم حجم که همه جا میذارن نباشه تلویزیونم نمیخونه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)همون لینک مفتیه رو دارم میگیرم فیلم و سریال پول بدی نمیچسبه
الله وکیلی کیفیت 264 از کجاتون دراوردین شما(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساعت 3 رفتی تو حموم هنوز نیومدی (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سعی نکن رسواییتو جمع کنی ابروت رفت (sm2)نقل قول:
منم منظورم دیقیقا همون بود که کیفیت 480 و 720 پی رو میزاره.. 264 نمیزاره(sm2)
و فرق بسیار بزرگی است بین کسی که تنها مانده ،
و کسی که تنهایی را انتخاب کرده است ... (sm50)
چه حالی داد زیر آب ولرم (sm2)خستگی تنم در رفت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
264(sm2)نقل قول: