ديروز دختره داشت دلستر ميخورد گـفتم :
نوووش...🍺🍺🍺🍺🍺
برگشت گفت : پشتک بزن بیا روووش
😟😟😟
از مسـئولين خواهشمنديم تو غذاى اين دخترا كافور بريزن ... 😁😄😂😂
نمایش نسخه قابل چاپ
ديروز دختره داشت دلستر ميخورد گـفتم :
نوووش...🍺🍺🍺🍺🍺
برگشت گفت : پشتک بزن بیا روووش
😟😟😟
از مسـئولين خواهشمنديم تو غذاى اين دخترا كافور بريزن ... 😁😄😂😂
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
زهر مار و اااااااا جک بذار بخندیم(sm2)
دختره بهم گفت پاور لیفتینگ دیگه چه ورزشیه...
گفتم ورزشیه که تو حموم با لیف انجام میشه
گفت میشه یادم بدی.
گفتم لخت شو برو تو حموم بیام برات توضیح بدم
تو حموم عربده میزد میگفت توضیحاتت چقدر دردناکه😂😂
دیوث تو اوردی بالا من بذارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو مگه قرار نبود سه شنبه بری
آره تاپیک بابام که نیست مال همس جک بذار دور هم بخندیم مثل من که گذاشتم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه چهارشنبه حضورمه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب فردا که جمس !!!!!!!!!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تقویمت رو کجاس فردا سه شنبه هست تایمت تنظیم نیستا(sm2)نقل قول:
نه باووووووووووووو چی میگینقل قول: