(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چجوری با ی مهاجم تیم رو اورد یورو(sm2)
(sm70)ژینیاک فقط خراب کرده
خوبه 2-2 بشه دیدیه دشام به غلط کردن بیفته (sm70)
مارسیال دیوثو گذاشته بیرون این اوشگولو اورد زمین
توپ خودشم نمیخواد بره تو گل (sm120)
مدتیست که رو فرم نیستی(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بوی سوختن مزدک داره تا اینجا میاد(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلمان یه گل بزنه من یه 20 امتیاز بگیرم چی میشه خدا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگفتن نبود بنزما حس میشه تو ترکیب فرانسه (sm120)
این فرانسویای دیوث تو زمین خودشون شاخ میشن همیشه
اون از 98 اینم الان(sm2)
امید پیجشو private کرد(sm120)
(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توی عکس آلبوم ها نگاه کن !
اگه توی آلبوم هایی که سی دی دارم باشه برات می فرستم ! (sm10)
خون بغل کردن(sm50)
پرستو (sm50)
ن آلبوم نیست تک آهنگه (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیتراژ سریال ارمغان تاریکی با کیفیت 320 اصلی (sm50)
شرمنده ام هادی جان (sm81)(sm50)
دشمنت شرمنده گیر نمیاد با کیفیت بالا (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی عصری با بچه ها رفتم لبی تَر کردم .
جات خالی الان بی هوش (sm50)
فیلم کچل ..
یه روز تو با دوز و کلک .. به قلب من زدی سرک .. با بوسه های نم نمک
با خواستنای کم کمک .. فتنه تو کارم کردی
یه روز برای دلبری .. پر کشیدی مثل پری .. با گونه های گل گلیت..
با بوسه های هل هلیت .. منو بیقرارم کردی
باز هم دیدی که من با هاتم .. تا گفتم که خاطر خواتم
منو از سرت وا کردی .. با من چه کارا کردی
خدا ازت نگذره یار ... ازت نمیگذرم یار
صابر (sm2)(sm222)
آرمین بابا ! جای تو هم خالی !
پشت بیمارستان کاشانی پِیک پشت پِیک ! (sm50)
جلوی ستاد خبری امن ترین جا برای . . . (sm2)
(sm111)نقل قول:
حسابی گرم شدیا ... نوش ! (sm50)
منم خیلی وقته هوس کردم 3 پیک برم بالا (sm172) ولی تنهام تنهام که باشی مث زهر ماره برات (sm74)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره ! (sm3)
دیگه نمی کنم ! (sm2)
نقل قول:
آره حاژی !
صبح ناشتا تَهِ بُطری رو به یادت می زنم ! (sm118)
تشکر نمیزنی ها ؟ بلایی به سرت بیارم روزی 1000 تا تشکر بزنی اتوماتیک وار (sm2)(sm2)(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدم میاد نگو (sm3)نقل قول:
باشه (sm2)
فقط داره میچرخه تو مرور گر باز نمیشه تف تو این سرعت (sm3)
بذارش توی IDM دانلودش کن ! (sm2)
حاژی من برم کلم رو بِلَم ! (sm2)
شیر هر چی حاجیه بره تو شونت(sm2) (sm3)نقل قول:
حاجی رفته حموم یخ بیاره آلرژی دارم به این کلمه نگو دیوث قرمساق (sm2)(sm3)
هادی بابا !
به کسی نگی ولی من خودم سال 92 حاژی شدم ! (sm2)(sm3)
دیوث 2 مگ عکس فرستاده برام گفتم چرا باز نمیشه (sm2)
سرعتم 5 کیلوبایت یعضی وقتا هم میشه 0 کیلوبایت 1 تا 7 صبح پدرسگا حرام زاده های بی شرف دزد (sm142)
توی لابی هتل مکه یاد خاله فونیکس افتادم (sm2)
تو که گفتی دیگه فرقی نمیکنه (sm3)خب حاج صابر چه خبر دیگه (sm2) (sm3)نقل قول:
دیدم فقط اکبر و ممه و 10 تا از دوستان هستن و 37 مهمان گفتم ! (sm2)
35 مهمان (sm2)