نبریم خودم خفت میکنم (sm14)
نمایش نسخه قابل چاپ
نبریم خودم خفت میکنم (sm14)
اگه قبل بازی بگن 3-0 به نفع رئال از حالا شروع کنیم بازم نمیشه رو برد حساب کرد
چون مربیمون پتانسیل باخت تو فینال با 3 گل جلو بودن رو داره(sm2)
اون زمان همه ی صدا سیما رئالی بودن بعدا اینا بارساییی شدن (sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا کنه امشب فقط رو اعصابمون نره
یادمه باو همون موقع طرفدار رئال بود خیابانینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حزب باد(sm17)
مردک میرزایی هم طرفدار یووه یا میلان بود دقیق یادم نیست اما بعد شد غارسایی(sm14)
ولی عادل از همون اول لیورپولی بود(sm29)
هر کی به پاری سن ژرمن بد بگه غارساییا نمیتونن چون بهترین بازیکنشون رو از اونجا اوردن و همه رو غارسایی کردن(sm2)
من گفتم این مورینیو دیوث سرش بره به غارسا بازیکن نمیده(sm2)
ا(sm2)
چپوند تا دسته تو الخلیفی(sm2)
صدر تو برنامه انسوی نیمکت گفت دوست دارم اتلتیک ببره (sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این عادل هم یه رگش غارساییه (sm29)
پارسال بازی با منچستر گفت درسته که من لیورپولی ام ولی دوست دارم من یو ببره عین این میمونه من واسه برد بارسا جلو یه تیم دیگه دعا کنم (sm29)
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
140 مگ بذارین کنار
الخلیفی چقدر جاداره (sm2)نقل قول:
پارسال کاوانی و مارکینیوس رو تا دسته فرو کردن امسال هم لوییزو فرو کردن بش (sm2)
واسه چی ؟