با بابا کل کل نمیکنن باباها رو فقط می بوسن برو ببوس بابا رو(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _- MiSs Honey -_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
با بابا کل کل نمیکنن باباها رو فقط می بوسن برو ببوس بابا رو(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _- MiSs Honey -_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سر اسپانیا لعنتی کل کل میکدم وگرنه بابام عشقه (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جاودانی میگه کامرون که جلو برزیل کارینمیکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عادل میگه بارها گفتن که فوتبال قابل پیش بینی نیست(sm2)
ديدي داري تعصبي ميگي؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بيل تو بيست و يك سالگي كجا بود؟؟
بيل رو خيلي دوستش دارم من خودم كارشم خيلي درسته استعدادشم حرف نداره
نيمارم زيادي جو دادن واسش و الكي بزرگش كردم قبول
گفتم نكاه من فرق ميكنه منوبازيكن تكنيكي و فانتزي رو بيشتر دوست دارم مثلا مسي رو بيشتر از رونالدو دوست دارم
بعد اگر معيارترليگ برتر كه سوارز امسال هم بهترينو گرفت هم كفش طلا هم كلي ركورد و حايزه ديگه ايا ميشه با رونالدو مقايسش كرد؟؟ نكن از اين كارا(sm70)
يه اماري بود يه جا از گل هاي لوكاكو تو بيست و يك سالگي از مسي و رونالدو و بقيه بهتر بود ايا لوكاكو بهترين مهاجم دنياست ؟؟؟(sm59)
من کی گفتم که انجلوتی ما رو اورده به اوج ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه چی تو مایه های من(sm10)نقل قول:
درباره مورینیو یه چیزی گفتیا.بذا بدارم دهنت(sm55)نقل قول:
نیمار تبلیغات زیادی روش بوده هیچوقت اونی نبوده که ازش تعریف میکنن امسال که جفتشون تو یه لیگ بودن مشخص شد که حداقل تو سالی که گذشت بیل بهتر از نیمار بودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ادم با باباش كل كل ميكنه (sm98)نقل قول:
حوصله نداري برو بخواب چرا اومدي اينجا (sm27)
(sm29)نقل قول: