دست نبر تو پست من به شدت تکذیب میکنم (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دست نبر تو پست من به شدت تکذیب میکنم (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2 تا سیگارم بکشم بعد برم .. (sm50)
عجب رویی داری .. توهمات فکر خرابتو میخوای به عنوان حرف من غالب کنی(sm2)نقل قول:
پی گفتم.. فکر کنم میشه بلور ری(sm120)
برو ببین اینجا بعضی وقتا 720 رو 265 میزاره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما این یکی فکر کنم فقط 480 و 720 پی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه جون تو.. خیالت راحتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثل قضیه حسین منزوی میریدم میگفتم افتابه رو بیار(sm120)
از دستکاری پست دیگران معلومه به چی میخندی(sm2)نقل قول:
(sm74)عجب مودمیه
بمیر دیوث(sm120)
خو دیگه حالا .. مودم با مودم که فرقی نداره از لحاظ سرعت و .. (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)خیلی لوکسه اصن انگاری یکی از محصولات اپل رو میزته چراغاشم آبیه (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتم دندون پزشکی شونصدتا بی حسی زده آخرشم هیشی به هیشی ..