یادم رف بیرون بودم مجله ببینم اومده یا نه ..
نمایش نسخه قابل چاپ
یادم رف بیرون بودم مجله ببینم اومده یا نه ..
چه مودمی چه آنتنی
عجب خوشگلی تو عجب چراغی داری تو (sm118)
حالا 50 تومن داده مودم ها .. انگار هواپیما گرفته (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از شوق مودم تو فکر مجله و ویندوز 10 اومدی بیرون (sm2)
(sm2)تو ذوقم نزن دیوثنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مبارکت باشه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm111)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیر تو حلقت (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگو نگو (sm81)نقل قول:
منظورم از قالب این بود که خوشم از چراغاش نمیاد سبزه به رنگ سیاه نمیخوره .. (sm2) نه اینکه خراب باشه آکبنده (sm70)
سری اول گرفتم چراغاش براق و آبی بود الان دیوث اینجوری شده (sm74)
(sm155)
بمیر (sm2) من شیرمم دیگه دستت نمیدم چه برسه سوغاتی (sm2)نقل قول: