جنگه دلم افتضاح ترین کار شادمهر بوده
نمایش نسخه قابل چاپ
جنگه دلم افتضاح ترین کار شادمهر بوده
اگر تو قالب وی بولیتن هم میشد مثل توییتر قابلیت repost را اضافه میکردن خیلی خوب میشد چون قشنگ به درد پست های بعضی ها در اینجا میخوره
دیگه لازم نیست ۲۰ مرتبه یه نظر و حرفی را تکرار کنی هر موقع اون نظر چندین و چند بار به ذهنتون اومد هی repost میکنی و خلاص ... (sm70)
از فرسودگی اضافه کیبوردتون هم جلوگیری میشه (sm70)
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ جدید چ خوب چ بد امیدوارم آخرین همکاری شادمهر با این دوتا تیم باشه و بره سراغ یه تیم جدید
با تنظیمایی که از هومن آزما سراغ داریم به احتمال خیلی زیاد ریتمیکهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezi212 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فضای کار مثبت و عاشقانه هست
مسعود جون اینجا باید فقط کوکورانه از شادمهر حمایت کنی تا حرفات تکراری نباشه حتی اگه از صب تا شب با حرفای تکراری حمایت کنی کسی نگران کیبوردت نمیشه خخخخنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ب نظر من نه حمایت الکی خوبه نه انتقاد همیشگی. ی جورایی خسته کننده میشه بحثانقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این حرفتو قبول دارم .... در کل اگه اینو بفهمیم که هممون شادمهر رو دوست داریم و اگه نقدی هم میشه از سر ناراحتی و دلسوزیه و نه نفرت اونوقت راحت تر میشه با هم کنار بیاییم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]