[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواب تو دیدم یه دسته گل گذاشتی تو اتاق من ( دست من نیست ) نمیشه و نمیخوای که بیای سراغ من
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواب تو دیدم یه دسته گل گذاشتی تو اتاق من ( دست من نیست ) نمیشه و نمیخوای که بیای سراغ من
به احتمال بسار زیاد دمو آهنگ دست من نیست که آهنگساز رو صدای شادمهر میخونه.آخرش که کاملا مشخصه شادمهره
نه آهنگ جدید این نیست و البته خدا رو شکر این کار پخش نمیشه .... میخندی به ریش من !!!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط bisedaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاش ترانش کوتاه نباشه... نمیدونم چرا متاسفانه اکثرا شادمهر ترانه های کوتاه انتخاب میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط bisedaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این متن هم واسه آهنگ جدید نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونم کلی گفتم... ترانه که کوتاه باشه زیاد به دل نمیشینه. ب نظر من یه آهنگ نرمال حداقل باید۴دقیقه باشه و متنش اندازه تقدیر یا لااقل عادت باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف که از یه جایی سر و کله ی این ایمین پیدا شد و نسخه ی انتشار خیلی از کارهای خوب شادمهر رو پیچید ..... به هر حال امیدوارم کاری باشه که حداقل از ۳ کار آخرش بهتر باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم امیدوارم... احتمال هم میدم بهتر باشه که قراره با ویدئو بیاد چون معمولا خواننده ها آهنگای خوبشون را ویدئو میکنند .البته از شادمهر هیچی بعید نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر بوتوکس زده یا فتوشاپه؟(sm77)
نقل قول:
احسنت (sm127)نقل قول: