اشتباهات ونگر هم کم نبوده قبول دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اشتباهات ونگر هم کم نبوده قبول دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ک س خول شدیم از بس سایتا رو چک کردیم... گفتم خودم یه حرکت بزنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که تا الان یه دونه هم نگرفتم این دفعه هم نمیگیرم(sm172)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طبق گزارش سایت SpoilerTV سریال Black Sails قبل از پخش فصل دوم برای فصل سوم تمدید شد
به زودی باید منتظر تایید رسمی این خبر از سمت شبکه Starz باشیم
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)مگه از کیونم سیر شدم (sm2)نقل قول:
(sm172)استارز همیشه سریالاش صحنه داره اینم ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم از احمدو بپرسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان تماس گرفت شماره حساب داد واسه پیش خرید آلبوم
14 مهر قطعی(sm118)(sm118)
برا پخش یه سی دی خودتونو اذیت نکنین
زندگیتونو بکنید
هر چقدر بیشتر حساس بشید دیرتر میاد
بی توجه باشید میاد