چرا دومیو اینقد زود زدن(sm1)
نمایش نسخه قابل چاپ
چرا دومیو اینقد زود زدن(sm1)
در مورد مورینیو چلسی بود (sm70)نزاری (sm21)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم قبلش من كلي ميكم و الا نيماراامارش امسال افتضاح بوده عملكردش تو تيم ملي هم اصلا قابل قبول نيست!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من كلي نيمار رو از هازاردم بيشتر قبول دارم ولي كيه كه ندونه امار هازارد قابل مقايسه با هيچكدون از هم سن و سالاي خودش نيست
برو لاک صورتی بزن دوباره بکنش بنفش بزن دختر رو چه به فوتبال(sm41)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _- MiSs Honey -_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلم میخواد اسپم بدم اینجا سر فوتبال فقط کل کل میکنم(sm121)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زنگ بزنید ممر بیاد ترجمه کنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه سال اول خوب بود (sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ويرايش شد برو بخون (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زرشک(sm41)نقل قول:
اون که کاره توء لاکم میزنم فوتبالم میبینم تو رو سننن عامو(sm17)نقل قول:
هر چه ميخواهد دل تنگت بكن (sm121)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _- MiSs Honey -_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اهل كل كل نيستم تو خونه اهل دعوام(sm55)