منظورت در حد چارچنگولیه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
منظورت در حد چارچنگولیه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سر بازیای رئال تخما تو حلقمونه بس که موقعیت میدیم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دروازه بان درست حسابی هم نداریم(جواب اسم اس خالی میلاد)(sm120)
ایارامندی په عنه ؟(sm120)نقل قول:
دبل سیو ایکر رو تو این بازی داشتی ؟(sm120)
من 4تا تاچ سوزوندم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حد به روح بابام(sm120)نقل قول:
از خط هافبک تا دروازه مشکل داریم مشکل اصلی هم خط دفاعی و شخص راموسه(sm120) بازی واران رو داشتی(sm127) بهترین بازیکن رئال بود تو بازی(sm118) بخدا حیفه نیکت نشین په په و راموس باشه من زوج په په و واران رو ترجیح میدم ولی مثه اینکه گفته راموس تنها بازیکنی که تو سیستم چرخشی جا نداره(sm120)نقل قول:
نه ولی یه کم اعتماد به نفسش برگشته انگار(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من 1 دونه که 45 تومن خرجش کردم اینو ادکلن زدم داخلش درست شد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
په په و راموس بهترین زوج دفاعی قرن(sm120)نقل قول:
اثار ترس تو چهرش مشهوده(sm172) فعلا کریم از همه بیشتر ریده پاس گلش به رونالدو نجاتش داده وگرنه میرفت سر نیمکت(sm120)نقل قول: