(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بتی رفت(sm74)
گفتم که.(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو بابا(sm59)نقل قول:
اواتارت رو عوض کن باوووو این دیگه چیه(sm70)
خیلی هم عالی. (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم سمور باشه. (sm120)
شایدم گربه.(sm120)
(sm54)نقل قول:
+
به همین روز عزيز . . . . . دکتره تو شبکه 5 داشت میگفت شیر دادن ریسک سرطان سینه را کم میکند.. مجریه برگشته میپرسه به نوزاد؟!!!!!! :| پ نه به اهل محل
+
ضرب المثل مادر رو ببین دخترو بگیر، نقش پدر خانواده در تربیت فرزندان را در حد پشگل پایین میاره
+
طریقه ی بیان یک مطلب مهمه
بعنوانه مثال
.
.
.
1- ﺗﻮ ﺭﺍ ﻣﯿﺨوﺎﻫﻢ ﺑﺮﺍﯼ ﺁﻏﻮﺷﻢ،ﺑﺮﺍﯼ ﺣﺲ ﺑﻮﺩﻧﺖ،ﺑﺮﺍﯼ ﺑﻮﯼ ﺗﻨﺖ،ﻧﻔﺴﺖ،ﺑﯿﺎ ﻭ ﻣﺮﺍ ﺍﺯ ﺧﻮﺩﺕ ﭘﺮ ﮐﻦ، ﺩﺳﺘﺎﻧﻢ ﺧﺎﻟﯽ ﺍﺯ ﺗﻮﺳﺖ، ﻗﻠﺒﻢ ﻧﺒﻮﺩﻧﺖ ﺭﺍ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﻣﯿﮑﺸﺪ ﺗﻮ ﺭﺍ ﻣﯿﺨواﻫﺪ
2- ﺑﺪﻩ ﺑﮑﻨﯿﻢ
فرقی از نظره معنی و مفهوم ندارن اما طرزه بیانش متفاوته
(sm132)نقل قول:
شبی با خیال تو هم خونه شد دل (sm50)
یکی زیرنوس فارسی Game of Thrones فصل اول کاملش رو بذار اینجا 480P
دل به آبی آسمان بدهی،به همه عشق را نشان بدهی
بعد،در راه دوست جان بدهی...دوستت عاشق زنت باشد!
(sm50)
سجاد محسن حافظ مولانا مینویسه دلقک بازی در نیار دوباره بلاکت میکنه ها (sm120)
سجاد نميتوني يه كاري كني محسن بهم درخواست بده تا جزء فرنداش بشم ؟ (sm187) (sm59)(sm120)
عشق من عاشقم باش ...(sm54)
آره.
به ما درد خود افشا کن (sm50)
دل به آبی آسمان بدهی،به همه عشق را نشان بدهی
بعد،در راه دوست جان بدهی...دوستت عاشق زنت باشد!
(sm50)
(sm77)
تا حالا به این فضلیت نرسیده بودم خوب (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باو محسن هنو پست رو ننوشته ، ۲۰ تا لایک میخوره (sm2)
بعد عمری کثافت کاری اومدیم آدم بشیم. عاشق یه دختره شدم و قرار شد باهاش بیشتر آشنا بشم که بتونم باهاش ازدواج کنم.
اسمشو پرسیدم، گفت:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
گلنار.
ینی کمرم از پهنا سه تیکه شد. تموم خاطراتم زنده شد...(sm2)
(sm115)(sm27)(sm188)
(sm27)
(sm50)
هلو مای فرند (sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)از دیار ثروتمندان با شما سخن میگویم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)بعد بگو اسلام بده
(sm2)اتفاقن این نشانه اینه که اسلام داره رخت بر میبنده از این شهر
چه چه ناظری رو دلقک بازیای نقی و ارسطو (sm2)
ملت میان پولشونو میدن اونجا که حاجت بگیرن شما پولدار میشین (sm2) که البته امثال عمام جمعتون کلفت میشن (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm178)اشترم به من بی توجه شده
سلام بچه ها آلبوم پينك فلويد رو ميخوام (sm54)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تایک پارو اصلا عجیب غریب بازدید داره با اینکه پایینه از دیروز تا الان نزدیک 15 هزارتا بازدید داشته
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون الي جان (sm10)
(sm2)
كيفيت آيتونز بهتره ؟ يا با 320 يكيه فقط حجمش كمتره
جفتشون خوبن هر کدوم راحت تری بگیر