کی گفته ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کی گفته ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بالای صفحه رو ببین اینو نوشته همراه با یه علامت تعجب.
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه داش ، عیب نرهنقل قول:
یه چشمه دموکراسی برم سالاز؟ (sm178)
خوب بود که (sm70)نقل قول:
(sm2) فدای تصور بیریختت از مـ.مه ایرانی (sm2)
من هنوز معتقدم شیوش یه چی دیگست (sm70)نقل قول:
سایزش گلشیفته بوده با توجه به پیام پیشین (sm120)
اونا کننده ها هستن دیگه ، همه هم داگی کار هستن لنتیا (sm70)نقل قول:
(sm77)(sm77)(sm77)
حالا خودش به وسطیِ محمدطه اون 423تا فالوور عجب *** ـن (sm2)
خدا نکنه داشم ، تو فقط تو جاده سر ماشینو کج کن بیا سمت ما (sm127)نقل قول:
حاجی رخصت فردا تو جاده بریم زیر تریلی؟ (sm2)
ایشالله ...نقل قول:
انشالله که همه چی زودتر درست بشه (sm127)(sm25)
از نا امیدی پناه بردیم به امید ...
آخه چشم ایرانی مگه چقدر کار می کنه ؟ (sm70)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صد بار بدي كر.دي و ديدي ثمرش را نيكي چه بدي داشت كه يك بار نك.ردي . . . . . . . .
نيكي كريمي به دوس پسر سابقش.. یعنی بگی شنیدم باچوب میام دنبالتون
به تركه ميگن شما توي ادبياتتون كلمه( ك) هم دارين،؟ ميگه ما چندتا ( ك )داريم!:
يدانه ك داريم كه چ خونده ميشه مثل چچ (كيك). يدانه ك داريم كه خ خونده ميشه مثل تراختور (تراكتور).
يدانه ك داريم كه ه تلفظ ميشه مثل عل اهبر (علي اكبر).
يدانه ك داريم كه اصلا نه خونده ميشه نه نوشته ميشه مثل دتر(دكتر)
با دوس دخدرم دعوام شده بود!! گفتم دیگه با من حرف نزن
گف باشه پس توام دیگه به م.م.ه هام دست نزن بغض گلومو گرفت!! انقد بدم میاد از این مسخره بازیاش
خوب من باتو قهرم با اونا که قهر نیستم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یارو ﻓﯿﻠﻢ ﺳﻮ.ﭘﺮ ﻣﯿﺒﯿﻨﻪ، ﺑﻪ ﺯﻧﺶ ﻣﯿﮕﻪ ﺗﻮ ﭼﺮﺍ ﻣﺎﻝ ﻣﻨﻮ ﻧﻤﯿﺨﻮﺭﯼ؟
ﺯﻧﺶ ﻣﯿﮕﻪ: ﻋﺴﻞ ﺑﺰﻥ ﺑﻬﺶ، ﮐﻨﺠﺪﻡ ﺑﺮﯾﺰ ﺭﻭﺵ ﺗﺎ ﺑﺨﻮﺭﻡ، طرفم ﻣﯿﮕﻪ: ﺍﯾﻨﺠﻮﺭﯼ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﺨﻮﺭﻣﺶ
پیج مشکلات ج.ن.سی . . . . .
سلام ^_^ ،
دخدري هستم ١٨ساله من موقع س.ك.س هر سي ثانيه باد شكمم خالي ميشه گاه صدا دار گاه بي صدا عايا اين مشكل مقطعي هست يا احتياج به مداوا داره؟؟
پاسخ متخصصان طبابت:
١.قبل س.ك.س هواگيري كن
٢.از شدت ذوغ بلبلي ميزنه واست
٣.واشرت پوسيده بايد عوض كني
٤.چطوري گ.و.ز.وووووو ٥
.برا پاعين اوردن سرعت كمپرس ميكنه
٦.اَه اَه برو گمشو الان ميگ.و.زي به پيج
٧.خب وقتي داره تل..م.به ميزنه دهنتو باز بزار باد بايد از يه جایی خارج بشه
یه سوال که همیشه فکرمو مشغول کرده . . . . . . .
م.م.ه های مرد چه کاربردی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(sm98)
پست های جدیدم پاک میشنا دوستان... کلا سایت چند ساعت به عقب برمیگرده... پیشتر هم اینطوری شد!نقل قول:
(sm21)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از بِیس باس حجم میدادی بهش (sm70)
من هنوز معتقدم باز باید جنگید (sm120)
پس یکی از اونا میلاد خودمونِ (sm70)
(sm127) زیادی باس سرشو کج کنم چپ میشه (sm37)
امیدت به خدا باشه...
مرگ بر استکبار جهانی (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nader70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استکبارو ول کن زیبایی کارشونو ببین ما هم چارشنبه سوری داریم(sm25)(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس یکی از اونا نادر خودمونِ (sm70)
من کدومم اون وخ؟؟؟؟؟؟؟؟(sm77)
دیدم خب... آتیش بازی این مدلی دوست دارم... دلم خواست (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nader70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجام شب چهارشنبه سوری وجب به وجب پلیس وامیسته که مردم جُم نخورن (sm138)
یکی از اون 423تا (sm59)
میگن آرزو بر ایرانیان عیب نیست(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm102)(sm102)
خدایا!!! این سرنوشتی که برایم تجویز کردی؛ عوارضش زیادست! سینه ام می سوزد... چشمانم خیس می شود... نفسم تنگ می شود... گلویم میگیرد... دوباره میام پیشت... برایم سرنوشتی ازجنس آسمان بنویس... نه زمیــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــن(sm50)
(sm55)(sm198)(sm194)
چرا گلشیفته م.م.ه هاشو نمی ده شوهرش بخوره گنده شه
چرا پروتز نمی کنه
به نظر شما سایز مطلوب برای گلشیفته چنده
ایا گلشیفته برای بیزاری مردم در راستای م.م.ه ستیزی م.م.ه هاشو نشون داد
پاسخ به همه این سوالات امشب بعد از خبر ساعت 22.30 با حضور کارشناسان خبره م.م.ه
سایت تا ساعتی دیگر به سرور جدید منتقل خواهد شد لطفا از زدن تایپیک جدید خوداری کنید دوستانی هم که پست ارسال می کندد پستها حذف خواهد شد از این ساعت به بعد ...
منظور میلاد بود به خودت نگیر پسرِ خدا (sm10)نقل قول:
گویا سرور منتقل شد!!! (sm50)
تبلیغات ممنوع (sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm119)(sm127)نقل قول:
صادق هدایت چه قشنگ گفت:
حال ما با دود و الکل جا نمیاید رفیق.... زندگی کردن به عاشق ها نمیاید رفیق...
روحمان آبستن یک قرن تنها بودن است.... طفل حسرت نوش ما دنیا نمیاید رفیق....
دست هایت را خودت"ها"کن اگر یخ کرده اند... از لب معشوقه هامان "ها"نمیاید رفیق...
هضم دلتنگی برای موج آسان نیست... آب دریا بی سبب بالا نمیاید رفیق (sm74)
ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺍﻭﻣﺪﻩ ﭘﺴﺖ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ " ﻫﻮﺭﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍ ﺑﺎﻻﺧﺮﻩ ﺩﻭﺱ ﭘﺴﺮ ﭘﯿﺪﺍ ﮐﺮﺩﻡ "
ﺣﺎﻻ ﺍﯾﻦ ﺑﻪ ﮐﻨﺎﺭ ﺑﺎﺑﺎﺵ ﮐﺎﻣﻨﺖ ﺯﺩﻩ : ﻭﺍﯼ ﻣﺒﺎﺭﮐﻪ ﻋﺴﯿﺴﻢ ﺑﺎﻻﺧﺮﻩ ﻣﻮﻓﻖ ﺷﺪﯼ
ﺩﺍﺩﺍﺵ ﺑﺰﺭﮔﺶ: ﺁﺧﯿﺶ ﺩﯾﮕﻪ ﺩﺍﺷﺘﯿﻢ ﺍﺯ ﭼﺲ ﻧﺎﻟﻪ ﻫﺎﺕ ﺧﺴﺘﻪ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ !!
ﻋﻤﻮﺵ : ﻫﺮﻭﻗﺖ خاستين تنها بشين برين باغ من !!
ﻭﺍﻻ ﺍﻭﻧﻤﻮﻗﻊ ﮎ ﻣﻦ ﺩﻭﺳت ﺩﺧﺘﺮ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﺑﺎ ﺗﻠﻔﻦ ﮐﺎﺭﺗﯽ ﺑﻬﻢ ﺯﻧﮓ ﻣﯿﺰﺩﯾﻢ
ﺑﺎﺑﺎﺵ ﻓﻬﻤﯿﺪ ﺑﺎ ﻧﯿﺴﺎﻥ ﺍﺯ ﺭﻭﺵ ﺭﺩ ﺷﺪ ﻗﻄﻊ ﻧﺨﺎﻉ ﺷﺪ:| ﺑﺎﺑﺎﯼ ﻣﻨﻢ ﺑﺎ ﺍﺳﯿﺪ ﻏﺴﻠﻢ ﺩﺍﺩ ﺍﻻﻥ ﭘﻮﺳﺖ ﻧﺪﺍﺭﻡ :|
چرا در ژاپن کسی "مرگ بر آمریکا" نمیگوید؟پس از جنگ، از یکی از مقامات ژاپن پرسیدند: شما تنها کشوری بودید که آمریکا علیه تان از بمب اتم استفاده کرد؛ قاعدتاً شما باید بزرگ ترین دشمن آمریکا باشید، پس چرا هیچوقت شعار "مرگ بر آمریکا" سر نمیدهید؟او پاسخ داد: شعار دادن کار کسانیست که در عمل نمیتوانند کاری انجام دهند! همین که روی میز رییس جمهور آمریکا تلفن پاناسونیک ما نشسته، یعنی اینکه ما پیروز شدیم!././دوستان بیایيد، به هم کمک کنید تا آمریکا را شکست دهيم!یه کاری کنیم که رییس جمهور آمریکا "وانت پراید" سوار شه!
بابا به خدا آمریکاییا خرنگلشیفته فراهانی در یک سایت آمریکایی به عنوان ششمین زن زیبای جهان انتخاب شده(surprised)(surprised)(surprised)(surprised) به خدا من جای ظریف بودم یه سر میرفتم آمریکا دست اوباما رو میگرفتم میوردم میبردمش فقط یک ساعت تو یه پاساژهای تهران یه چرخ بزنهتحریم ها لغو میشد که هیچ دنبال تابعیت ایرانیم میگشت
دیر گفتی به گــــــــــــ.ا رفتم(sm81)نقل قول:
ما هم دلمون خوشه عکس میگیریم
توهمی که هیچوقت عملی نشد :
امروز از اینجا تا اینجا میخونم
پس فردا از اینجا تا اونجا …
بقیشو هم ... و دیگر هیچ !
یه روز بابام یه گلدون با گلش خرید آورد گذاشت رو تاقچه،آقا من سه روز بش آب میدادم.روز سوم وقتی از سر کار اومد گلدونو برداشت،یه سینی با چاقو برداشت شروع کرد به قاچ کردن گلدون...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
اونجا بود که ما تازه فهمیدیم آناناس چیه!!
برگرفته از واقعیتهای دهه شصت!
برای یه گوسفند فرق نمیکنه قراره کباب سلطانی؛ کالباس یا حلیم بشه سعی میکنه از علف خوردنش لذت ببره...
اینو به افتخار پسرا گذاشتم
لطفا تا آخرش بخون
دنیای پسرا...
پراز پیراهن و شلوار
پر از کتونی و کالج و ادکلن
پر از قرار با رفیقاشون
تلفن های 1 دقیقه ای...با موضوع "داداش چیکاره ای؟بریم بچرخیم؟"
حرفی بین پسرا در کار نیس...قولی وجود نداره...همه تو دل خودشون میمونه...
آهنگ گوش دادنای نصف شب ... توو اتوبان...
با ناراحتی به یه عکس نگاه کردن...
دوش گرفتنای 5 دقیقه ای.
کلمه های رمزی که فقط خودشون معنیشو میدونن..
گپای 4-5نفره...دور میز با نسکافه...یا روی تخت با قلیون...
مسخره کردن هم دیگه به شوخی...
دنیای پسرا پر از غصه های یواشکیه...
به سلامتی همه
ی پسرای با معرفت که روز بزرگداشتشون تو تقویم جا مونده
+0.85
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺣﻤﻮﻡ ﺭﻓﺘﻦ ﺩﺧﺘﺮﺍ:
1-برداشتن نرم ترین حوله
2-آماده کردن حمام
3-تنظیم دمای حمام متناسب با پوست بدنشان
4-رفتن به زیر دوش
5-استفاده از انواع شامپوهای نرم کننده