من نیز هم (sm74) ی بطری کامل (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من نیز هم (sm74) ی بطری کامل (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شوخی نیست 5 سال (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] کاشکی هم داریم من اشتباه نکرده بودم (sm70)
(sm27)
اعع گفتی خشی یادم اومد (sm120) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جنون چرا مگه نه شد ؟ (sm2)
پدریم (sm70)
مزار مولانا رو باید طلا کاری کنن (sm50)
دختریم کوچول ِ بابا (sm16)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) (sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا خدا ... (sm2)خوابم گرفته بدجور لامصب انگار یه ورق قرص خواب میندازن تو این دوغ (sm2)تا الان 3 بار سرم رفته تو کیبورد صدتا پنجره باز شد تو 10 (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه کنکور نداری باباجان ؟ (sm142) (sm120)نقل قول:
خواب آوره دیگه خب (sm2) برو بخواب مگه مجبوری (sm2)نقل قول:
دارم ولی این هفته آخری خیلی افتضاحه استرس گرفتم هر چی نداشتم قبل از این (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استرس نداره که دختریم نهایتش قیبول نمیشی شوووهر میکنی(sm2)نقل قول:
(sm2)جمع دوستان جمعه دلم نمیاد برم (sm2)نقل قول:
هادی بپر یه کیلو سبزی بگیر (sm2)
ما از اون خانواده هاش نیستیم پدریم (sm2)نقل قول:
اصن اونقد نخواب تا تجزیه شی (sm142) (sm120)نقل قول:
عشق و مستی پیش تو پشت دیوار سیاس(sm50)
کدوم خانواده هاش ؟ (sm120)نقل قول:
درس و مزدوج شدن ربطی به هم ندارن (sm120)نقل قول:
بالاخره در دانشگاه هم کیس های مناسب پیدا میشه باباجان (sm59)نقل قول:
دهنم بوی شیر میده پدریم ازین حرفا نزن باهام به مادریم میگمت (sm2)نقل قول:
اولین جراحی عمرم رو با موفقیت انجام دادم (sm118)
نیش پشه مزاحم رو از دستم خارج کردم (sm50)(sm2)
آره عجب بحثی شد به کجاها رسیدیم (sm2)نقل قول:
موفق باشی باباجان (sm10)
تبریک میگم دکتر (sm2) حالا باید نیش پشه رو به خود پشه پیوند بزنی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) ممنون (sm10)نقل قول:
مرسی ایشالله قسمت شما هم بشه (sm2)نقل قول:
عمل بسیار پیچیده و نفس گیری بود بیش از 160 ثانیه طول کشید (sm2)
(sm77)(sm25)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنالنقل قول:
(sm2)اونو ولش تبلیغ پریل خاله با مایع ظرفشویی میادنقل قول:
رفتم شاتل دخیل بستم یکی اومد کنار من نشست اومد بم گفت مشترک اینجا هستی ؟ گفتم نه یه ساله دارم زنگ میزنم پورت خالی نمیدن (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد برگشت عمدا به دختره گفت منم سرویس میخوام مشترک مرکز امام هستم مث این آقا ! دختره هم گفت جناب به ایشونم گفتم پورت خالی نیست به هیچ وجه
یهو طرف پا شد اومد گفت مخابرات امام ما چک کردیم پورت داره شما به چه حقی داری این حرفو میزنی .... دست کرد تو جیب کارتشو در آورد گفت من بازرس م (sm171)
آقا تا اینو گفت رنگ مدیر عامله مث گچ سفید شد اومد با من دست داد با کلی احترام ..... (sm2) بازرس گفت کل پرونده هاتونو بریزید روی میز ... کار اینم باید هر چه سریع تر راه بیوفته کارشو باید راه بندازین به هر طوری که هست (sm98)
دمش گرم واقعا (sm127)خیلی حال کردم باهاش .... (sm19) 50 تومن دادم یه جشنواره 20 گیگ گرفتم دیگه گفتن اول باید خطت جمع آوری بشه از مخابرات بعد یه هفته وصل میشه (sm51)
بعد بازرسه گفت هر وقت هر جا مشکلی که داشتی هر شرکتی دیدی دارن مسخره بازی درمیارن اذیت میکنن ... یا از حجمت داره کم میشه الکی کافیه که با شماره 195 زنگ بزنی (sm59) (sm128)
متاسفم برات ای دل ساده (sm50)
نقل قول:
(sm77)واقن
یعنی چی پورت خالی داشتن نمیدادن
نقل قول:
متشکرم هادی جان (sm10)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیتراژ شهرزاد 2 با صدای محسن
نه پورت خالی به اون صورت ندارن تو مرکز ما چون شلوغه تو شهر ... ولی میتونن وصل کنن برات اگه بخوان به شرکت هم میتونن سرویس بدن ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دختره پرونده هارو آماد کرد گذاشت روی میز میگفت ما مدیر عامل آقای ذبیحی گفته بگین پورت نداریم ما هم همین کارو انجام میدیم ... بازرسه هم گفت با مدیر عامل فروش جلسه دارم باید توضیح بده وگرنه همه رو توبیخ میکنم
ولی قبلش باید کار اینو راه بندازین به سرعت هر چه تمام تر بنده خدا یه ساله داره زنگ میزنه 2 ساعتم اینجا وایساده ...
یعنی همه ریدن (sm2) عشق کردم براش دستمو گذاشتم رو شانه هاش گفتم خیلی کارت درسته خیلی مردی ! (sm74) (sm127) (sm127)
ولی زنه برگشت بم گفت تو شب بیشتر از 500 مگ تا 1 گیگ دانلود کنی ادامه پیدا کنه شب سوم میری تو لیست پر مصرف کننده ها و سرعتت محدود میشه (sm81) منم تو دلم گفتم گوه نخور ! (sm50)
قطعا این کارو میکنن. ولی میرینن به خودشون. خیلی ضایعست. رو کاور، ترانه: مقام معظم رهبری (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]