اون سری سر پروستات تو بیمارستان بود اومد واسه مجید مجیدی و بقیه یه شعر فروغ بخونه 10 تا غلط داشت (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
اون سری سر پروستات تو بیمارستان بود اومد واسه مجید مجیدی و بقیه یه شعر فروغ بخونه 10 تا غلط داشت (sm2)
سلام پیمان (sm127) (sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm230)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm17)فردا قسمت اخر بیگانه
الان این یعنی چی ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لاچینی ماه پیشونی رو پیانو زده
(sm54)سایت همسایه چرا فولتر نمیشه پارتی دارن
(sm2)هادی خرشانس
(sm120)نمیدانمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علیکم سلام (sm120)نقل قول:
(sm19)
مبارک باشه میبینم که بالاخره طلسم شاتل رو شکوندی ((:
میگم این دختره راست گفته یا شایدم اینجوری نشه ها ؟! (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آسیاتکم هر وقت لازم شد واسه خط جدید اگه گرفتم اول با زبان خوش دوم تهدید سوم دیگه 195 (sm222) (sm2) (sm2)
مگه اصفهانی نخوند تازه رو آلبوم قسمت شعر رو نوشته بودن : پیر جماران
یه احتمال هس خودشم خبر نداشته باشه شاتل محدودیت رو برداشته چون من اینجا مشکلی ندارم سینجول خطه شمال توام حتمن ندارینقل قول:
کنسرت عبدلمالکی بی استرس و آهای رو بخونه خیلی خوب میشه (sm132)
میخواستی بگی وامونده هنوز نگرفته کوفتمون نکن (sm89)نقل قول:
امتحان کنید خیلی باحاله (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)من خونه خرابم تو مرفه بی دردی
اگه واقعا نداشته باشم خیلی خوب میشه (sm172) خدا از دهنت بشنوه (sm50)نقل قول:
تا هفته آینده که این بسته ترافیک تشویقی حذف نمیشه که بگیرم .... بعد اگه بگیرم میتونم تو هر ماهی که شد چند گیگ چند گیگ استفاده کنم یا دیگه سر ماه سوخت میشه
دیگه راه کارش اومده دستم (sm2)دیدم به درد نخورد چند ماه استفاده میکنم میرم سراغ آسیا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروزم قبلش رفتم مخابرات ببینم خط تلفن چقدره ...خط تلفن ثابت بدون اینترنت 54 تومن ...
خط تلفن به همراه سرویس 3 ماهه اجباری 27 تومن که پول اون سرویسم جداگون باید پرداخت کنی
امیر کریو هنوزم وصل نمیشه نه؟
نه تا ابد هس من دو تا 50 گیگ از سال پیش گرفتم هنو تموم نشده(sm2)نقل قول:
پست اول صفحه با نقل داخلش (sm169)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2 تا رو چقدر گرفتی ؟ اگه زیاد نمونده ازش یه بسته دیگه بگیر تا سال دیگه حیفه (sm2)نقل قول:
نقل قول:
(sm168)
خدا زجه های منو شنید (sm81) اونو وسیله کرد تا من به هدفم برسم (sm50) جانم 195 (sm51)
همی قیمتی که الان زده یه 10 گیگشو گرفتمنقل قول:
خیلی هم عالی والا مال من تا یه سایت باز میکنم کلش میپره تازه تو وبگردی هم داری (sm1)نقل قول:
یه اپ میخواد فقط (sm209)نقل قول:
نمنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیگار ماتیکی ... (sm50)
فکر کردم با منی (sm120)نقل قول:
مردم از بس سکسکه زدم(sm81)یه ربع دارم پاره میشم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا یک سره در حال انگولک کردنِ شبکه و پورتاشن
دیشب نزدیکای 12 بعضی سایتها باز میشد بعضیا نه
چند دفعه مودمو خاموش روشن کردم تا آیپی جدید بگیره بلکه درست بشه
اینجا هم که همون موقع فیلر کردن
برو بده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لبخند می زد به آفت
سیبی که نعشش همیشه
زیر درخت خودش بود....
(sm50)
(sm2) خدمت بعضیا منو یاد زندان رحیمی معاون اول میندازه
(sm2)بمیر با 2 روز نهس می خوام برم...دهنم سرویسه برسم اونجانقل قول:
(sm2)چل سالگی شنیده بودیم یه سن خاصیه اما 30(sm120)