قاسم دهنوی با عشوه و ناز به همراه اعتماد به نفس فراوان گفته که اگه پرسپولیس منو نخواد از این تیم میرم و پیشنهادات خیـــــــــعلی زیادی هم دارم!!!!!
فک کنم با آسیر آیارامندی طاق بزنن پرسپولیس 30 تا هم سر بگیره !
جدی میگم
جاش تو فینال خالیه(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
قاسم دهنوی با عشوه و ناز به همراه اعتماد به نفس فراوان گفته که اگه پرسپولیس منو نخواد از این تیم میرم و پیشنهادات خیـــــــــعلی زیادی هم دارم!!!!!
فک کنم با آسیر آیارامندی طاق بزنن پرسپولیس 30 تا هم سر بگیره !
جدی میگم
جاش تو فینال خالیه(sm2)
ایارامندی امشب میترکونه (sm59)
(sm70)امشب قبل بازی فینال رونمایی میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهدی لاشی فلسفه فروش این بشرو بگو(اوزیل)(sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوزیل: "اگه تیمم اجازه بده برای حمایت از رئال به لیسبون میرم(sm54)(sm1)(sm74)
اسین: "نتیجه چمپیونزلیگ؟ قطعا من به استادیوم میرم تا رئالو تشویق کنم. من خاطرات بزرگی از اونجا دارم."
.
هیگواین: "رئال مادرید همیشه خانه ی من بوده، من تا حد مرگ اونارو شنبه تشویق خواهم کرد."
.
رائول: "من به لیسبون سفر میکنم تا رئال که زندگیمه رو حمایت کنم."
.
کاکا: "من میلانو دوست دارم، اما شنبه قلب من مطمئنا با رئال مادرید خواهد بود"
امشب بین دو نیمه البوم میاد(sm17)
(sm70)کار کار قلعه مرغیه .مافیاسنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عشق منم با رئاله قبلش(sm14)(sm19)
این بشر اشتباهی تو غارساس(sm1)از همون اول که گفت من رئالیم باید میاوردنش(sm1)
اینیستا:ما شانسی برای لیگ قهرمانان نداشتیم اما من در فینال از رئال مادرید حمایت میکنم.انها سخت تلاش کردند و لیاقت این قهرمانی را دارند.(sm19)
اکبر کجاس
البومش میکس معرکه ای داره
(sm2)
کاش البوم دست دهن لق بود (sm2)