ممنون (sm176)
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنون (sm176)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176)
(sm169)
چندتا از دانلودام رو 100% ارور میده!
سرعت سايت قبل تعويض هاست(sm3)
سرعت سايت بعد تعويض هاست (sm3)
كلا هاست با اين اسپم حال ميكنه (sm3)
(sm169)
(sm120)تو هر پیاده رو که می خندی منت رو دوش شهر میذاری
(sm2)اوه
با ساز موهاي تو ميرقصم شال و اگه يك لحظه برداري (sm120)
مرگ بر شاه مرگ بر شاه مرگ بر شاه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)باز ریدیم که
روزگار غریبیست نازنین
روزگار غریبیست (sm50)
آلبوم خواجه هم دانلود نکردم
با آخرین پاپ خون داخلی هم خدافظی کردم
مصاحبه سيروان بعد دو سال (sm2)
زر میزنه 10 کیلوش ریش وپشمه
شهاب اکبری ریش کاشته هیچی نداشت تا پارسال
باو اينا پياز ريش ميزنن . شايدم كود ِ حيواني زدن كه اينجور شده (sm2)
نوید آماده باش نصفش داره میاد (sm120)
باو اينجوري نگو فكر ِ بد ميكنن (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوكي. اينجام من. پخ كن (sm120)
ارسال شد (sm120)
دمت گرم ممر
آينده ي بسيار روشني در برابرت ديدم (sm59)
اون تحریرای آخرش که خوشت اومد واسه همین صبحه (sm120)قبلا جور دیگه بود
گفتم که زمان بیشتر کیفیت بالاتر (sm132)چون خیلی روش فکر می کنم
من كه عجله ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از خدامه ملودي اينقدر قشنگ بشه
امير اصرار داره زودتر منتشر شه (sm59)
اوهام در آزادی: آلبوم صوتی و تصویری کنسرت اوهام در برج آزادی تهران به همراه فیلم مستند پشت صحنه اجرای کنسرت
تاریخ انتشار: زمستان 1393
فرمت انتشار: سی دی و دی وی دی (داخل ایران) و نشر دیجیتال (آیتونز در سراسر جهان و بیپ تیونز در ایران)
پدرام كشتكار همين الآن
به زودي با يه آهنگ راك ِ آنچناني با صداي محسن چاوشي عزيز
(sm50)
دلتنگ یعنی من (sm172)
یعنی تک آهنگ راک میخواد بده محسن؟ یا منظورش از بزودی همون آلبومه؟ (sm29)
فك نكنم تك آهنگ بده
واسه آلبومه
ميگه خو خيلي سرو صدا ميكنه
اینجوری که این گفت به زودی ، منظورش تک اهنگه فک کنم (sm173)
گوه ميخوره تك آهنگ بده
(sm2)
(sm2)
پیجش کدومه ؟
(sm120) والا
البته تجربه ثابت كرده نود درصد كسايي كه زيادي از كار تعريف ميكنن هيچ پخي نميشه تهش
اتفاقا منم از همین ترسیدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ميثم يوسفي : با «محسن چاووشی» یک قطعه را برای آلبوم «چنگیز» همکاری کردهام
تو ایسنا گرامش گفته اینو ؟
یکی از شبکه ها برنامه گذاشته بر علیه استفاده از اینترنت(sm2)
بعد جایزه ی مسابقه ی پیامکیش، اینترنت پرسرعت یکساله ست...
امیر ، شو.رت و سو.تین هم جز فیلتریاست مگه ؟ (sm120)