طرز نوشتنش که مهم نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهم تصویزی ست که از خونه خالی نشون داده
نمایش نسخه قابل چاپ
طرز نوشتنش که مهم نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهم تصویزی ست که از خونه خالی نشون داده
خیلی وقته از اندی تصویری ندیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صوتیشم به خاطر خاطرات قدیمم گوش میدم
دوستم 6 بار عاشق شده 4 بار سابقه شکست عشقی الانم با دو نفر هست و عاشق یکی دیگست . استاتوس واتساپ زده نه بسته ام به کس دل نه بسته کس به من دل
2500دادم فلافل خوردم تا همین لحظه 8764تومن باد خارج شده از بدنم.دیگه هیچی نمی صرفه.گرونی بیداد میکنه
خداشاهده من هیچ وقت بین پولام تبعیض نذاشتم
همونجوری ریدم تو پولایی که خودم در میارم که تو پولای بابام میریدم
اندک اندک جمع مستان میرسند ...
ساوند كلود خوبه چون يه يار سرچ ميكني برات
يار
يار مرا غار مرا
يار دبستاني
ياد يار
يار جاني
يار قاتل
يار بيشعور
اي يار اي يار
همه چي مياره
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]+
هنوز همونی یا نه ؟
اعضای داخلی بدنم یه نامه گذاشتن روی میز که توش نوشته ما خودمون رفتیم دنبال غذا. مرسی که توی این مدت ازمون نگهداری کردی.
دهنم آف زده بیاین خرید کنید
دقیقا اونموقعی که فک میکنی خیلی بامزه ای،ریدی.
ظریف که بعد از مذاکرات بیکار شده تا لنگ ظهر میخابه و زنش گاهی میاد بالا سرش بهش میگه پاشو میخام اینجارو جارو کنم
نقل قول:
لعنت به هر چی خاطره ست چه قدیمی ، چه جدید
رفیقم یجوری وحشتناک چسید که چنتا راسو اونطرف به احترام بوش احترام نظامی گذاشتن و دونه دونه افتادن زمین مردن
شیخ یه عکس از شرت حسین بزار روحمون جلا پیدا کنه ...
استراتژی نسل جدید پشهها اینه که میرن میشینن رو خشتک شلوارت که کشتنشون هزینه زیادی داشته باشه واست، دنیای غریبیست نازنین
قیلونم درد منو دیگه دوا نمیکنه ... (sm27)
(sm172) نه دیگه دارم بدجوری متحول میشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه خوش گفت آن تهی دست سلحشور
جـــوی زر بهـتـــــــر از پـــــنجاه من زور
(sm50) (sm178)
يكي از زيباترين قسمتهاي مراسم خواستگاري اونجاييه كه اسيد مي پاشي تو صورت عروس خانوم
یه بار رفتم خاستگاری دوست دخترم،رفتیم اتاق ازم پرسید شما معیاراتون واسه ازدواج چیه؟منم گفتم چی داری میگی لبو غنچه کن!نگو داداشش زیر تخت بود
بابام این عکس رو دیده میگه این یارو عضو داعشه ؟؟؟ (sm2)(sm30)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
"جنــس مخالــف" اصلا اسمش روشه،کلا زاییده شده واسه ریدن به تفکراتت نسبت به همه کس و همه چیز،تو هیچ چیز موافق نیست حتی اگه بهش بگی تو بهترینی
یه سری ازین دست فروشا یه عینک 10 تومنی خریدم،دوست دخترم بهم گفت چن خریدی گفتم 350تومن،گفت بدش به من،اگه راستشو میگفتم میدونم بهم میگفت تخ.میه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واوووو منو از کجا میشناختی؟؟امارم در رفته دیگه
توي يكي از فيلم هاي جيمز باند، يك ديالوگ جالب بود!
هنرپيشه نقش منفي به جيمز باند گفت:
"وقتي بچه بودم موش هاي صحرائي به مزرعمون حمله كردند و تمام محصول هامون را خوردند...
مادر بزرگم چند تاشون را انداخت توي يك قفس و بهشون غذا نداد تا از گشنگي شروع كردند هم ديگه را بخورند...
دو سه تا موشي كه آخر سر موندند را آزاد كرد...
بهش گفتم، مادر بزرگ چرا آزادشون ميكني؟
گفت:"اين ها ديگه موش خور شدند و هر موشي وارد مزرعه بشه تيكه تيكه اش ميكنند!"
(حکایتی تلخ از جامعه ما)
سید حسن نصرا...
آمریکا قبل از توافق هسته ای شیطان بزرگ بود، بعد از توافق هم شیطان بزرگ است...
حالا سوال من اینه که این ک ونی دیگه این وسط چی میگه....! ������������
بابا تو بخواب پولتو بگیر.... وال
پیلی پلی پلیلن پی پی پو لیلی لولو پیلو لیلی لا لا
{نماینده رودبار در حال توضیح دادن راجع به مواد پتروشیمی}
پدر گفت : يه ليوان از کابينت بردار
پسر : خب
پدر : بندازش زمين
پسر : خب
پدر : شيکست؟؟������
پسر : نــه ������
.
.
زهرمار، از اون ايرانيا بردار ميخام نصيحتت کنم.....
به یارو میگن اخرین باری که بابات نوازشت کرده کی بوده ؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
میگه وقتی که داخل خایه هاش بودم .
دخترا همیشه نیمه خالی لیوان میبینن،واسه همینه فکر میکنن پسرا آویزونشونن،در صورتی اگه نیمه پر نگاه کنن میبینن پسرا مجردی خیلی خوش به حالشونه!
خبر خوشحال کننده برای مسئولین و اقا زاده ها ! !
13 تن طلا و 28 میلیارد دلار بلوکه شده آزاد شد و وارد ایران شد٬
خداوکیلی یه جوری با هم بخورین که دیگه چشم هیچکدوم تان دنبال ۴۵ تومان یارانه ما نباشه !!
باتشکر جمعی از یارانه بگیران
ای کسانی که تنظیمات تلگرام خود را دستکاری کرده اید که وضعیت آنلاین شما عبارت last seen recently باشد، من یه سوال دارم
آیا FBI به دنبال شماس؟
والا یه آدم بیکار علافی دیگه این قرطی بازیا چیه
ديشب ماشينمو يه دقیقه پارک كردم رو پل همسايه، طرف با ٧٥ سال سن و يه زير شلواري سه خط و رکابی جهيده بيرون ميگه آقا ماشينتو وردار داريم ميريم مهمونی...
ميگم حاجي تا تو آماده شي من رفتم
ميگه ما الان داريم ميريم، وردار!!!!
ميگم حاجی با اين تيپ؟!!
برگشته ميگه تِم شام امشب لباس راحتيه...
یه دوست دختر دارم دندوناش خرگوشیه (...)
امروز خونمون بود
زیاد توضیح نمیدم
من برم چسب زخم بخرم
ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﻋﺠﺎﯾﺐ ﺟﻨﮕﻼﯼ ﻣﺎﺯﻧﺪﺭﺍﻥ ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ ﻫﺮ ﭼﻘﺪﺭ ﺑﻪ
ﺍﻋﻤﺎﻗﺶ ﻣﯿﺮﯼ ﺑﺠﺎﯼ ﭘﻠﻨﮓ , ﺍﻣﺎﻡ ﺯﺍﺩﻩ ﭘﯿﺪﺍ ﻣﯿﮑﻨﯽ
ﻣﻴﺪﻭﻧﻲ ﻳﻌﻨﻲ ﭼﻲ؟؟؟
ﻳﻌﻨﻲ ﺟﺎﻳﻲ ﮐﻪ ﭘﻠﻨﮓ ﻫﻢ ﻧﻤﻴﺘﻮﻧﻪ ﺑﺮﻩ؛ﻋﻠﻤﺎﻱ ﺍﺳﻼﻡ
ﺭﻓﺘﻦ !!!!
طی اعلام وزیر آموزش وپرورش مبنی برجداسازی کتاب درسی دختران وپسران،
نام دهقان فداکار درکتاب دختران به صغری فداکار تغییر یافت...
ولی متاسفانه صغری نتونست لباسشو در بیاره وهمه مسافران به درجه رفیع شهادت نایل شدند....
.
.
.
نخند فاتحه بخون...
میگن حمیرا آلزایمر گرفته...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
یعنی خاطرات شمال یادش رفت؟؟!!!
میدونی چه صحنه ای رو خیلی وقته ندیدم و دلم براش تنگ شده؟؟؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
بیرون موندن چادر،از در ماشین. لامصب از وقتی ساپورت اومده حسرتش به دلم مونده.
سرعتی که تو تموم شدن تعطیلات تابستونی هست
.
.
.
.
تو مرحوم میگ میگ نبود