(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
(sm172)
واک یو (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جنون رو قرار بود راوی دیوث بسازه که خوشبختانه فعلا کنسله (sm2) در ضمن خودت اولین ار شایعه جنون رو پراکوندی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه قرصی خوردی حالا (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلن که ازش کار نمیکشم یکم فضا کم داشتم یه سریالو چن تا فیلم ریختم توشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منتظرم تا وین 10 اونجا خودشو نشون میده
اره خیلی زیاد مثلا یک فیلم چن صد مگی رو کات کردم انگاری گذاشتی تو فولدر همون درایو !
خیلی خوبه (sm111) الی بیا بگو من چه کار کنم یه هفته نت ندارم (sm81)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک نکنم یه هفته طول بکشه اخه کاری نداره مگر اینکه کارکنان اون شعبه گشاد تشریف داشته باشننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من مال خودمو 24 ساعته وصل کردن فقط چون اخر شب بود افتاد فردا صبش کانفیگ کردم
یه دفه مال دوستمو چون کانفیگشو بلد بودم بش گفتم فلان چراغت روشن شد خودت بزنگ صبر نکن یه روز بعد درخواست روشن شد زنگ زد اونم بش یوزر پسو داد وصل شد بخوای صبر کنی اینا بزنگن معلوم نیس کی برسن چن تا نیرو داشته باشن
نمیدونم دست توئه الان (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)بازم اشاره نشده کدوم اهنگش
از امشب تا جمعه فرصت رای دادن بید خیلی وقته نظرسنجی شرکت نکردیم (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدازظهر سرویسم تموم میشه زنگ زدم میگه فعلا جمع آوری نمیشه 3 روز دیگه زنگ بزن ببینم چه میشه اینم از مخابرات دیوث (sm172)
کاشکی حداقل تا یه هفته دیگه اعتبار داشتم (sm172) میدونم الان اینا جمع آوری نمیکنن تا هفته دیگه چند روزم ازونور (sm178)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجبا (sm2) خودت گفتی جنون (sm120) در ضمن ویدئو مگه نه تازه یه ماهه فیلمبرداریش تموم شده انوقت کجا ماه هاست آمادس ؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کنسرت اینستاگرامی (sm2)
جی اس شافففففففففف (sm141)
نمیدونم چرا یاد شیاف افتادم بی تلبیت شدم (sm25)(sm2)
(sm2)ریشاشو می زد حداقل مردک چندش
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چجوری میشه رای داد(sm51)نقل قول:
(sm29)نقل قول:
خواجه دچار بحران 30 سالگی شده (sm2)اعع وا خواهر (sm2)
(sm120)امشب اعلام میشهنقل قول:
(sm59)
(sm2)اهنگ امید
(sm81)
(sm176)
بعد تو هیچ چیزی دوست داشتنی نیست
کوه غصه از دلم رفتنی نیست
درد عشق تو رو من با کی بگم؟
همه حرفا که آخه گفتنی نیست
(sm81)
دیشب خواب دیدم پرتغال باخت (sm81)
پرتغال قهرمان میشه ! و تبدیل میشه به شخمی ترین قهرمان تاریخ (sm2)
البته شخمی ترینش 2004 بود که یونان قهرمان شد (sm2)
حالا یه نفر این خواب منو تعبیر کنه (sm81)
آهنگ جدید و بسیار زیبای نگار با نام هفت دریا
ترانه : سلطان ولد – آهنگ : شاهد سبحانی فر – تنظیم : فهام گوهری
گیتار باس : بابک ریاحی پور – ساکسیفون : حامد ملک – گیتار الکتریک : بهرنگ نامداری
(sm120)بهرنگ نادری یره نه نامداری .. بهرنگ نامداری طراح کاورِ
چوون است تو را؟! (sm70)(sm120)نقل قول:
(sm70)نقل قول:
از من بپرس دیگه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خانواده #کیارستمی لب به سخن گشود:
پزشکان در پاسخ به اعتراض ما گفتند، نباید توقع داشته باشید به تعطیلات نرویم! / عفونت و چرک از بخیهها به بیرون نشت پیدا کرده بود/
(sm172)نیکولم محبوبه
واکنش سازمان سینمایی به حذف صدای #شجریان از فیلم #دراکولا: نوع استفاده از صدای محمدرضا شجریان در این فیلم در شان استاد نبود.
در بیانیه سازمان سینمایی آمده است: شورای پروانه نمایش به دلیل استفاده بسیار نامناسب از ترانه ملی «ای ایران» و در جهت حفظ کرامت موسیقی ملی، این نحوه برخورد را شایسته استاد شجریان وسینمای ایران نمی داند.
شورا با توجه به اينكه در سكانسي از فیلم “دراکولا” ترانه “ايران اي سراي اميد” شجريان استفاده شده بود كه چند معتاد در حال ترياك كشيدن، چرت زدن و پس از آن ورزش و تلاش براي ترك كردن بودند؛ از این رو شورا اعلام كرد كه اين استفاده نابجا از اين ترانه ضمن اينكه وهن اين سرود است توهين به استاد شجريان و ايران نيز مي باشد.
(sm2)