تاج سری تو و میثم از ما بزرگترین (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تاج سری تو و میثم از ما بزرگترین (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم یه مدت نبودم تو انجمن منم بن شده بودم وقتی شماها نبودین وای ببینی چقدر گریه کردم وقتی بن شدم و شماها رفتین و حتی میثم که داغ دلم کرد خدا را شکر که میثم و ساسان جان برگشتند من با وجود شماها لذت میبرم از این زندگی
وفتی شماها نبودین صابر و هادی و سهند رفتن و حتی احمد میخواست بره که من نزاشتم که گفت اینا نباشن جای من اینجا نیستش خدا را شکر برگشتین قول بدین که دیگه کسی اذیت نکنین و ما را تنها نزارین
من از این کانال می گیرم filtercut@نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
دختر عمه 2 سالم دیشب فوت کرد
دنیای شخمی
(sm50)
وافعا ؟ (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا مریض بود ؟ چجور ؟ (sm50)
از روز شنبه آنفولانزا گرفت دیروز مرد
روز جمعه سالم سالم بود
کلا تو این سه چهار روز یک دفعه حالش بد و بدتر شد
این آنفولانزا رو جدی بگیرید مخصوصا واسه بچه ها که بدنشون ضعیفه
(sm50)