دوره آموزشی راه اندازی کسب و کار اینترنتی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دوره آموزشی راه اندازی کسب و کار اینترنتی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آی اونایی که این کنسرتو ندارین .. (sm118)
کاش دنیارو هم میشد عقب برد فقط با خودکار ... (sm50)
Hold the Door 5:35 (sm81)
(sm50)
دستهاييكه مرا بي سر و بيسامانكرد
خانـهء نقلي رويـاي مـرا ويـران كرد
واگر بحث دهن پارگيم مطرح نيست
حرفهايياستازآنسانكه بياننتوانكرد
درد بيدرد، پي يك دو دم آتش ميگشت
چشم توكشتش و به قولخودشدرمان كرد
برگرانسنگيمن خاك و خدا واقف بود
مفتي حـرف تـو اينگونه مرا ارزان كرد
در چنين قرني اگر بيخبريعاشق شد
هوس يـخسره در چلهی تابسـتان كرد
رازدار دل خـودباش كـه عمراً بشود
فيل را پشت سـر مورچهاي پنهان كرد
مژده دادند ميآيـيد؛ ولي معمولاً
«تكـيه بر عهد تو و باد صبا نتوان كرد»
#علي اكبر ياغي تبار
(sm50)
(sm81)(sm50)
تو مثل خواب گل
لطیف و ساده ای
مثل من عاشقی
به خاک افتاده ای
(sm50)
ای دریغ از تو اگر چون گل نرقصی با نسیم(sm50)
(sm50)چه روز دلگیریست
از روزی که تو رفتی پریده رنگ شادی
اما خورشید میتابه مثل یه روز عادی (sm50)
به خودت بیا ببین بعد تو چی به من گذشت
اون آدم هیچوقت برنگشت نشد مثلِ قبل... (sm172)
هر روز
در مسيرى كه به خانه ى تو منتهى مى شود
مى نشينم و سيگار مى كشم
هر روز كوچه اى جديد
هر روز خيابانى نو
انگار ،
تمام راه هاى دنيا به تو و خانه ات مى رسند ... (sm50)
اتاق بی در، بی پنجره، بدون چراغ
بغل گرفته تو را تنگ داخل قفستدو تار موی تو که روی بالشش ماندهو بوی مستی او را نمی دهد نفستدراز می کشم وُ گریه می کنم بی توبلند می شوی و ریز ریز می خندیدو دست لرزانی که گرفته مویت رادوباره با کش قرمز به تخت می بندی
بازی پرتقال فرانسه زدم 4 به 1 به نفع فرانسه
خدا نکنه (sm60)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو چی زدی سایت چی زده
نره یا ماده اگه ماده شاید تو شکمش بچه دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرف پرتقالی ؟؟ من مطمئنم پرتقال دفاعی بازی میکنه فرانسه چون میزبانه فشار میاره یه گل میزنه بعد پرتقال تیمش بهم میریزه چون عقب افتاده دیگه فینال چیزی واسه از دست دادن نداره باید حمله کنه بعد فرانسه هم از این فرصت استفاده میکنه 3تا دیگه میزنه یدونم پرتقال میزنه که اونم دفاع اشتباه میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تارا کمان گر (sm146)
دست هایش (sm50)
توی پیانو و ویولون خداست (sm118)
اره از زمان فیگو و زیدان طرفدار پرتغال و فرانسه بودم کلا همین 2 تا تیمو تو اروپا دوس داشتم منتها فرانسه بدون بنزما قابل تحمل نیست (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه صدا تو خودم هنوز منو سمت تو میکشه
کاش کنارم همیشه بمونی ... (sm50)
گر درک کنی خودت خدا میبینی
درکش نکنی کعبه و بت خانه یکی ست ... (sm50)
رفتی و در های غم را بر من از هر سو گشودی
گرچه در دل دادگی صد گونه ما را آزمودی... (sm172)
به نظرتون یه ماهه 128 بگیرم 3 گیگ؟!
9 تومن :-(
اما واسه 3 روز ارزش داره؟ (sm54)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm128)
نقل قول:
دوستان کرمانشاهی عزیز
!!!!!!مژده!!!!!!!!
من از این سرویس اینترنت جدید اختصاصی توی کرمانشاه نصب کردم عاااااااااااااالیه
کلی زجر کشیدم از این مشکل اینترنت
الان واقعا مشکل ندارم ، یه فیلم 1 گیگی رو توی 7 دقیقه دانلود میکنم ، بعضی وقتا سرعت دانلودم به 9 مگابایت بر ثانیه میرسه تاحالا سرعتم از 1 مگابایت بر ثانیه پایین تر نیومده ( دقت کنید 9 مگابایت نه مگابیت )
نه خط تلفن میخواد نه پورت میخواد ، نه نویز داره ، هیچ مشکلی نداره ، بهش میگن اینترنت اختصاصی ، خیلی خیلی عالیه ، دوستان حتما برین ثبت نام کنید ( یه ویژگی داره اینه که به رایگان براتون نصب میکنن همون لحظه تست میکنن ، اگه خواستین پولشون میگیرن ازتون اگه نه جمعش میکنن .)
تعرفه هاشم دقیقا مثل adsl هستش و گیگش 3900 تومنه البته من خودم چون دانلودم زیاده گیگ ویژه میخرم ، هر گیگ 700 تومن تقریبا .
یه آنتن داره رو پشت بام نصب میکنن
سه ماه اشتراک یک مگابایت بر ثانیه رایگان هم روش هست ، ( بازم دقت کنید یک مگابایت بر ثانیه نه مگابیت - توی این نوع سرویس همه واحد اندازه گیری شون مگابایته ، نه مثل مخابرات دزدی کنه و کلاهبرداری کنه و بگه سرویس یک مگابیت)
هزینه راه اندازی اولیه ش 250 هزار تومنه به اضافه سه ماه اشتراک رایگان
والا به نظر من ارزش داره ، من حاظرم برا این کیفیت 10 برابر این پول رو هزینه کنم .
برید توی سایتش رایگان ثبت نام کنید و رایگان میان براتون نصب میکنن و تست میکنن ، اگه راضی بودین پولشو همون لحظه میگیرن ، اگه نه که جمعش میکنن .
البته من کلی بهشون زنگ زدم و یه راهکار بهم دادن و کاری کردم که اون 250 رو ندادم و رایگان نصبش کردن برام .
راهکارش اینه که اگه توی آپارتمان هستین و 10 واحد از اون آپارتمان از این اینترنت سفارش بدن واسه شما رایگان نصب میکنن
البته اون موقع هزینه ش میشه صد هزار تومن ، یعنی هر واحد 100 هزار تومن بده
من رفتم با مدیر ساختمان صحبت کردم تو برد اطلاعیه زدم 10 واحد از 12 واحد رو خودم ثبت نام کردم و پول ازشون گرفتم و دادم به شرکت ، اونا هم اومدن نصب کردن برا همه ، برا من رایگان نصب کردن .
به نظر من دوستان شما هم امتحان کنید .
یه فیلم دانلود هم گذاشتن تو سایشون که نشون میده سرعت دانلودشون 12 مگابایت بر ثانیه ست ( بازم دقت کنید 12 مگابایت )
من خودم تا 9 مگابایت رو دانلود کردم .
حتما امتحان کنید ، همون روز هم که ثبتنام کنید نصب میکنند ، دیگه مثل مخابرات نیست اگه یه هفته شارژ نکنید پورت رو جمع آوری میکنند تا دو سال هم استفاده نکنید سرویس سرجاشه و کسی جمعش نمیکنه .
شماره شون هم 38386801 و 38387397
البته این شماره قسمت فروشونه فکر کنم .
موفق باشین دوستان
ساعت رایگانم داره (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممکنه بیش از 3 روز طول بدن
بگیر ارزش داره
(sm51)فقط کرمانشاس جای دیگه نیس ازینا؟
128 هم که سرعت نداره (sm74)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
آدم یاد تحلیل های سرهنگ علیفر میوفته (sm59)
(sm50)
آتیش (sm54)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] زنده ای؟ (sm74) (sm51)