آهنگساز جدا از ترانه سرا میشه از نظر من ... چرا ترانه سراها قهر کردن ؟ دلیلش اینه که تازه چند سالیه معروف شدن ... بعضیهاشون میگن داریوش گوگوش حق ما رو ندادن ... حتی حسن شماعی زاده میگه پشت دست داغ کردم برای کسی آهنگ بسازم ... تازه یادشون افتاده حق و حقوق دارن ؟ شهیار قنبری چرا پرخاشگر شده ؟ تازه فهمیده حق و حقوق داره یا اینکه فضای مجازی و فالوور باعث شد یادش بیفته سی سال پیش حقشو ندادن ...؟!!! کم کار شدن چون بهشون حس بزرگی دست داده ... کسر شان براشون محسوب میشه بر اساس صدای خواننده شعر بگن و اون خواننده بگه فلانی زنگ زد گفت آهنگ دارم چفته صدای خودت ... !!! مثلاً سیاوش قمیشی گفت اول گوگوش زنگ زد میای آهنگ بخونیم و منم گفتم از خدامه و ابرویی داد بالا ... جامعه موسیقی ( داخل و لس آنجلس نداره ) همگی غرور دارن و همدیگه رو قبول ندارن ... مثلاً نوش آفرین گفت انگار همه با هم قهر کردن و دشمن هم هستن ... چرا این شرایط بوجود اومده ؟! همین چیزاس ...
قانون کپی رایت لازمه ولی در ایران چیزی به عنوان کپی رایت وجود نداره ... اما بازم چرا حالا ترانه سراها یادشون افتاده ؟!
طرفدار خواننده ها نیستم ولی خواننده در راس قرار داره اگه نباشه بقیه هم نیستن ...