(sm6)نقل قول:
نوشته اصلی توسط دیوار بی در [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm6)نقل قول:
نوشته اصلی توسط دیوار بی در [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سکوت حکم فرما شد
مینا خانم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جان خودم این آلبومم آخرش جمعه میاد (sm155)
نگران نباشين الان يكي ديگه مياد ميگه من شخصا با شركت صحبت كردم گفته هشتم ديگه قطعيه (sm2)
الان بحث ما سر 6 تا یا 8 تا یه خلق یه حماسه جدیده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخه کی با مغازه قرار داد امضا میکنه (sm2)نقل قول:
چند سالته عمویی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)
خدایشش آخه مازیار فلاحی واس چی آلبوم میده .. آلبوماش هیچ فرقی باهم نداره (sm25)
اقا من خودم رئیس شرکت پاسارگادم البوم فردا منتشر میشه (sm2)