رونالدو گوزید(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
رونالدو گوزید(sm2)
رونالدو(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1-0 پرتغال
1=4 فرانسه عوض نمیکنم دیگه حال ندارم
(sm50)
شهر خالی ست ز عشاق بود کز طرفی
مردی از خویش برون آید و کاری بکند ... (sm50)
کو کریمی که بزم طریش غم زده ای
جرعه ای درکشد و دفع خمارش بکند ... (sm50)
حافظا گر نروی از در او هم روزی
گذری بر سرت از کوشه کناری بکند ... (sm50)
کمرش بشکنه دیمیتری پایت(sm50)
بستنش فحش اینستاگرام(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس تتلو کجاست چرا تو بازی نیست (sm178)
(sm50)
باس فرانسوی فحش بدن حالیش شه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام آقا صابر این قسمت بهترین ها رو نمیذارید؟؟کدوم اول شد؟امیدوارم داریوش و ابی بوده باشه(sm50)(sm169)
تریلر قسمت بعد هم میذارین بی زحمت؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط baradar-jan [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام . دارم آپلود می کنم . ام شب سرعتم اومده پایین .
تریلر هفته ی آینده رو آخر برنامه پخش نکرد .
حالا بشین خودت ببین جذابیت داشته باشه !
Repulsion
شاهکاری از پولانسکی بزرگ ... (sm50)
گند نزنین تا کریس بیاد جامو بگیره(sm2)
گوشی م سرویس 2G میگیره (sm81)(sm2)
200 مسابقه پیشینی بردم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای کریس خوشحالم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در پوست خود نمیگنجم (sm2)
البته نباید از نقش اساسی ارمین تو این قضیه گذشت
ارمین متشکریم(sm127).. از طرف من و کریس(sm120)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بردیم ، قهرمان شدیم ، سگ تو روحت صفاریان ... (sm118)
اصن میلاد از کودکی طرفدار پرتقال بود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
من طرفدار رونالدو و نانی بودم (sm120)
فردا باید بیان مدال ها و جام یورو رو تقدیم معظم له کنن
خیلی جالبه !
مصدومیت رونالدو 1998 و رونالدو 2016
هر دو در فینال
هر دو در مقابل تیم فرانسه
هر دو در یک ورزشگاه
من بازیو ندیدم ..
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان شبکه های تلویزیونی پرتقال دارن آهنگ بر طبل شادنه بکوب رو پخش میکنن اون پایین هم زیرنویس رد میشه که نوشته عدد 1 رو به 3090 بفرستید هفته های چهل میلیونی در راه است
سی سالگی شی شیه خواجه تو کنسرت خوند ..
دلاور مردان سرزمین پرتقال کسب مقام قهرمانی در مسابقات یورو را به شما صمیمانه تبریک میگویم باشد که این پیروزی مشت محکمی باشد بر دهان استکبار شما امشب نشان دادید که با شعار مدافعین حرم و بدون حضور رونالدو هم میتوان پیروز بود درود بر شما .
عاقا ، معظم له - 21 تیر 1395 شمسی برابر با 6 شوال 1437 هجری قمری
همچنین برادران دالتون و شیخ حیله گر هم در پیام هایی جداگانه کسب این پیروزی غرورآفرین را به مردم شهید پرور پرتقال تبریگ گفتند
ایرانی قهرمان ، ایرانی پهلوان ... (sm2)
(sm2)
تیمم قهرمان شد
(sm7)(sm7)(sm7)(sm7)(sm7)(sm7)(sm7)(sm7)(sm7)(sm7)
(sm7)(sm7)(sm7)(sm7)(sm7)(sm7)ماشالا پرتغال(sm7)(sm7)(sm7)(sm7)(sm7)(sm7)