من تاحالا تریاک نکشیدم (sm2) آخر خلافم سیگار بلو 8 بوده (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من تاحالا تریاک نکشیدم (sm2) آخر خلافم سیگار بلو 8 بوده (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و البته قرص زاناکس (sm120)
کلا ترامادول نخور تاخیری هست ولی ارزش امتحان کردن ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا امتحانو چند شدی؟! (sm120)
واسه تاخیرش نمیخوام میخوام ببینم فاز خوبی داره ؟؟نقل قول:
الی نرفته بخوابه.. فکر کرده ترامادول تقسیم میکنن(sm2)
من الان چجوری بهت بگم چه فازی بهت دست میده ، باید امتحان کنی - تاثیرش رو هر کس فرق داره یه چیزی تو مایه های سیگاری کشیدن میمونه ، یه سری حرکاتی ازت سر میزنه که بعدا خودت میمونی که اینکارا رو کی انجام داده - نعشه میشی و بعدش خماری میکشی به همین سادگی یه معتاد میشینقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه بسازه آره اگه نسازه مث همین سجاد تگری میزنی (sm59)نقل قول:
باز سجاد خوب بود... مورد دیدم کم کم داشت راهی میشد بره یه چای با خدا بنوشه... به ما رفته بودا... شانس آورد دورش بچه ها بودن نجات یافت (sm120)
پ.ن: ریدم تو فازت (sm2)
مرا جواب می کند
سکوت چشمهای تو
و باز تنگی نفس
و باز هم هوای تو
دوباره می زند به این
سر جنون گرفته ام
دوباره انقلاب من
دوباره کودتای تو ... (sm50)
از ودکا قوی تره ؟؟نقل قول: