سلام بزرگواران(sm166)
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام بزرگواران(sm166)
(sm2)کلا پرتی ها پس برای عمه من بمونه باید برای اون بمونه دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه این سه تومن همش تو جیب اونا نمیره که فروشگاههای معمولی سه تومن میفروشن خود مراکز پخش کلی فروشی دارن 2500 هم میدن یعنی یه چیزی حدود 2200 تا 2500 تومن البوم رو میفروشن (sm120)
بسم الله الرحمن الرحیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام بزرگوار (sm166)
جناب اردشیر خان خوبن ؟(sm120)
سلام (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس اگه اینطوری باشه ، رسانه تصویری که 150 میده فیلم سینمایی واسه پخش خانگی میخره هم کسخله ؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبول دارم 70 درصد پول از کنسرت بدست میاد ولی فروش آلبوم هم داره واسشون
به هر حال هر جایی پول و شهرت باشه ، همه سر و دست میشکنن !! مافیا همه جا هست
من از سینما خبر ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا الیک برادرنقل قول:
مرد همیشه در تاپیک (sm10)
داره رو کرار کار میکنه خیلی جویایی اردشیر هسی؟
خویین؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
شما را چی باید صدا کنم بزرگوار؟
منم خبر ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین داره واسشون ، الان دیگه کسی نمیره فیلم دوزاری بخره از تقی بقال (sm120) ولی بازم موسسه 150 میده
فروش کل کشور رو در نظر بگیری خیلی میشه
مثه همین قهوه تلخ و ...
آلبوم و فیلم و ... فرقی نداره ، پخشش هم فرقی نداره !! پس چرا اینقد هزینه میشه ؟؟
امروز (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]