همیشه هم نیستم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنده از اردتمندان خاص ایشان هستم بزرگوار (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
همیشه هم نیستم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنده از اردتمندان خاص ایشان هستم بزرگوار (sm2)
ممنونم خوبم! شما خوبی؟نقل قول:
همون بزرگوار خوبه (sm176)
(sm120)نمیگم نداره میگم اونقدری نداره که فکر میکنی حساب کتابشم گفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایام فاطمیه ویدیو برقصا بدین بیرون از کیونتون دار بزنن
به هر حال گور باباشون (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به ما چه (sm120)
گور بابای تهیه کننده و خواننده و تنظیم کننده و آهنگساز و شاعر و چایی داخل استودیو ... (sm2)
من که فقط چند تا خواننده هست میخرم ، بقیه رو گاهی اوقات دان هم نمیکنم (sm120)
بزرگوار هروقت ک من میام از اظهارات شما استفاده می کنیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدی؟ اردشیرلوژیست هستی پس (sm183)
چرا لقمه رو میپیچونین دور سرتون؟؟ (sm120)
رقم قرارداد تهییه کننده با خواننده ها تقریبا رنجش مشخصه!
واسه تهیه کننده هم هم میمونه ولی ناچیزه...
این رقما هم ثابته تقریبا و مگر فروش خیلی خوب باشه تا واسه سری هیا بعد افزایش قابل توجه بدن پس بخرن نخرن توفیر چندانی داره (sm120)
(sm2)جدی نمیدونستمنقل قول:
لطف داری بزرگوارنقل قول:
بلی عاشق اردشیرم (sm2)
مهم نیست عیدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]