نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
?!Who Cares؟!(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
?!Who Cares؟!(sm50)
پدیده های تازه رنگ وارنگ که سقف رویاهاشون بنیامینه
تو رو من من تو رو من تو تو رو من کلام ناب آهنگاشون اینه ... (sm50)
من میگم حالم خوبه ، تو باور نکن.. جز خدا کسی رو داور نکن(sm120)نقل قول:
خودت چگونه ای لاو؟(sm134)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیشه زمین خورد و گریه نکرد ...
کسی اینارو بدون نسخه پزشک متخصص بهت نمیده حتی خود خدایی که میگن هست ولی من ندیدمش
در وصف کریستی ... (sm25)
ﻣﻴﻮﻩ ﻧﻤﯽ ﺩﻫﺪ ﺑﻪ ﮐﺲ ﺑﺎﻍ ﺗﻔﺮج است ﻭ ﺑﺲ
ﺟﺰ ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ ﺳﻴﺐ ﺩﺭﺧﺖ ﻗﺎﻣﺘﺶ ... (sm50)
میلاد.. ارور کا ام پلیر رو چیکارش کنم.. نمود(sm2)
پاکش کن pot player نصب کن خودتو راحت کن (sm120)
pot بهتره
چون اونم نیست پس کُلن هیچی... (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم همچنان ماتحت گشاد و دل ناشاد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعلاوه اینکه دیگه نفسم در نمیاد (sm2) تنگی نفس که داشتم از وقتی سیگار هم شروع کردم دیگه به مرز خفگی دارم میرسم (sm2) از این پیف پافیا که تو دهن میزنن قیمتش میدونی چنده؟! میدن بدون نسخه؟! (sm120)
نبود مادر 5 ساله شد ...