موزن دیوس چرا حالا با نمره 4 که عدد مورد علاقه منه بمیرن !?؟!
نمایش نسخه قابل چاپ
موزن دیوس چرا حالا با نمره 4 که عدد مورد علاقه منه بمیرن !?؟!
کونده تو از این کامپیوتر خیلی گرونی داری کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظورت کیبورده ؟ 70 تومن گرفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عمه من واسه پسر نوزده سالش دختر سیزده ساله عقد کرده داره به طلاق میکشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من قرمز مشکی داشتم قبلا تنوع میشه این سفیدم خوبه
عذر خواهی میکنما ولی عمتو ..
اِ فقط کیبوردت اون مدلیهنقل قول:
فک کردم از این کامپیوترهای مایکروسافت و اپل خریدی
نه بابا 20 میلیون پولشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان شده نزدیک 30 میلیون فک کنمنقل قول:
(sm59)(sm2)نقل قول:
اونم خیلی هندزفری خوبی بود تو اسنپ جا گذاشتم (sm74)