دل من به چیزی روشن نیست
افق بی چراغو میفهمی ... (sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
دل من به چیزی روشن نیست
افق بی چراغو میفهمی ... (sm81)
سوءظن حمید عسکری (sm81)
سگ تو روحت صفاریان ... (sm98)
خواهش میکنم (sm59)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داشتی ؟ یه جور زدم که رونالدو هم مصدوم شد ولی باز بردین (sm2)
الی سلام کردم دیوث (sm2)
هادی خره(sm51)
دمت گرم.. به خاطر همین گفتم 2-0 بزن که محکم کاری بشه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کونی (sm2) (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام و خدافظ در مجمع جایز نیس
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام سلامتی میاره عزیزم تازه همیشه که سلام نمیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر وقت عشق کنم باهات یه سلام میدم (sm2)
همه میدونن نیاز نیس جار بزنی **** مجمع(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دست نبر تو پست (sm2)
دست بکن تو چونت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه تو نبودی من دلمو میدادم به کینقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه تو نبودی بگو من میشدم عاشق کی
خوشبختی یعنی اینکه تو دست تو دست من میزاری
دنیارو بی تو نمیخوام بگو توهم از دنیا بدون من بیزاری
بیا بهم بگو که توام مث من حس منو داری و منو تنها نمیزاری
(sm51)
(sm2) الان آلاسکا میگه پس من چی! (sm2)
ضربه سنگینی بت زدم برو بده (sm2)
(sm2)
نقل قول:
سلام
ایول (sm4)
مخابرات بای بای سلام شاتل(sm185)
هادی این طرحو سفارش دادی دیگه؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مردم خونشون خالی میشه چی میکنن، ما چی میکنیم... (sm50)
Alireza Ghorbani - Avaz E Mahoor
به تیغم گر کشد دستش نگیرم
وگر تیرم زند منت پذیرم... (sm50)
فریاد نکش عزیزم(sm50)
فیلم تحسین شده سال فیلمی از رسول(sm2)
آب جوش + شکلات تلخ 95 درصد + شکر + چای کیسه ای = عجب چیزی شده! (sm118)
آره ولی شد 50 تومن با همین مشخصات...نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اول صداتو میکشم
بعد میرسم به خنده هات ... (sm81)
اسم این ترک ـش چی بود؟! (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انقد گفتم آلاسکا عکسشم گذاشت آواتار (sm2) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
اوکی به سلامتی عزیز (sm111)
قربانت گل بارون زده من (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ضد حاله با این گوشی جدید تشکر میزنم رفرش میشه (sm81)
(sm2)بش میاد ؟نقل قول:
اتاق یخ زدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلبر خودتی (sm19) راستی دیگه غذا درست نکردی؟نقل قول:
(sm174)
(sm66)نقل قول:
میخواستم زودتر بگم تشکر نمیخواد اصلن با گوشی آخه چرا خودتُ اذیت میکنی (sm25)
آره دیگه الان ست شده مث کت و شلوار (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی باز جای تحسین داره که خودشم باورش شد که آلاسکایی بیش نیست (sm2)
رسوای زمانه منم، دیوانه منم... (sm50)
توطئه الیاس (sm2)نقل قول:
گوشیم کوچیکه چند سال پیش گرفتم (sm74)نقل قول:
Xperia m dual c2005
2G داره 3 هم نیست (sm2)
پولم ندارم یه گوشی بگیرم 4G هم داشته باشه ردیف (sm81)
دمش گرم کلا خیال همه رو راحت کرد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط میخواست شکل خودت باشی (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاتل کجایی؟! به دادم برس... (sm81)
چه دوس داشتنی بود (sm50)